İşte Şenol Güneş'in Kadıköy planı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Tecrübeli hoca, derbide maç boyunca hem sakin hem de oyun disiplinine bağlı kalıp Kadıköy’den istediğini almayı hedefliyor. Bu doğrultuda oyuncularına gerekli uyarıları yapan Şenol Güneş, Quaresma ve Babel’in de hücuma yapacağı katkıyla Fenerbahçe karşısından 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor.


siyahlabeyaz | Spor Toto Süper Lig’de yarın akşam Fenerbahçe’ye konuk olacak Siyah- Beyazlılar’da teknik ekip, Kadıköy’de zaferi getirecek formülü belirledi. Sarpsborg mücadelesinin ardından derbi üzerine yoğun mesai harcayan teknik direktör Şenol Güneş, Ülker Stadı’nda galibiyet için oyuncularından 90 dakika baskı ve maç boyunca sakin kalmalarını istedi. Taktik anlamda savunmayı önde kurma planı yapan Güneş, sadece İslam Slimani’ye adam adama savunma yapacak. Cezayirli futbolcuyu Pepe’yle kilitlemeyi hedefleyen başarılı çalıştırıcı, bunun dışında alan savunması uygulayacak.


Rakip ve hakemle diyalog yok!
Maçın ilk anından itibaren orta saha üstünlüğünü ele geçirmenin hesaplarını yapan teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularından karşılaşma boyunca olumlu pas yapmalarını istedi. Kanatlarda görev vereceği Ricardo Quaresma ve Ryan Babel’e sık sık ceza alanına inip pozisyon yaratmaları görevini veren Güneş, iki isme bol bol rakip kaleyi yoklamaları talimatını verdi. Hücum hattındaki isme sık sık destek vermeleri emrini veren Güneş, kontrollü oynayıp zafere ulaşmayı hedefliyor. Ek olarak öğrencilerinden skor ne olursa olsun bitiş düdüğüne kadar oyun disiplininden kopulmamasını isteyen Güneş, karşılaşma boyunca rakip oyuncu ve hakemle diyaloğa girmemelerini istedi. (Fanatik)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder