Beşiktaş, 4 sezon sonra aynı tabloyu yeniden yaşıyor! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, 4 sezon sonra aynı tabloyu yeniden yaşıyor!

Share This

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Göztepe'ye 2-0 mağlup olurken bu sezon 5. deplasman maçında 4. kez puan kaybı yaşadı. Beşiktaş'ın bu tablosu 4 yıl önceye götürdü.

siyahlabeyaz | Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Göztepe'ye 2-0 mağlup oldu. Siyah-Beyazlı ekip bu sezon 2. mağlubiyetini alırken 4 sene önceki tabloyu yaşadı.


Beşiktaş'ın deplasmanda maç kazanamama serisi
Bu sezon deplasmanlar tutuk bir performans sergileyen ve 1 galibiyet 3 beraberlik alan Beşiktaş Göztepe maçına gelene dek son 3 deplasman da 3 puanla ayrılamamıştı. Beşiktaş bu sayının 4'e çıkmasına engel olamadı.

Beşiktaş, 2013-2014 sezonundan sonra ilk kez arka arkaya 4 deplasmanda kazanamadı. Siyah-Beyazlılar o sezon 4 maç üst üste deplasmanda puan kaybı yaşamıştı. Şenol Güneş'in öğrencileri Göztepe'yi geçemeyince aynı tablo tekrarlanmış oldu. Beşiktaş, sırasıyla Bursaspor, Fenerbahçe, Atiker Konyaspor ve Göztepe maçlarından galibiyet çıkaramadı.

İŞTE O SEZONKİ KARŞILAŞMALAR
Çaykur Rizespor 2-2 Beşiktaş
Karabükspor 1-0 Beşiktaş
Konyaspor 1-1 Beşiktaş
Sivasspor 3-0 Beşiktaş

Ayrıca deplasmanda üst üste 4 maçı da kazanamayan Beşiktaş gol yollarında da uzun süre sonra etkisi kaldı. Beşiktaş ligde 11 maç sonra gol atamadı. Beşiktaş ligde son olarak geçtiğimiz sezon Türk Telekom Stadı'nda 2-0 kaybettiği Galatasaray maçında gol atamadı.

Beşiktaş bu sezon deplasmanlarda kaç maç kaybetti?
Spor Toto Süper Lig'de son oynadığı 3 deplasman maçından istediği skorlar ile dönemeyen Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş bu akşam saat 19:00'da Göztepe ile karşı karşıya gelecek. 2013-2014 sezonunda üst üste 4 deplasman maçı kazanamayan Beşiktaş aynı senaryoyu yaşadı.(Futbol Arena Detay)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder