Fernandes'ten Beşiktaş'a sinyal: "Türkiye Ligi'ni çok özledim" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fernandes'ten Beşiktaş'a sinyal: "Türkiye Ligi'ni çok özledim"

Share This

Lokomotiv Moskova'nın yıldız futbolcusu Manuel Fernandes, Portekiz basınına verdiği röportajda Türkiye Ligi'ni çok özlediğini söyledi. 


siyahlabeyaz | Rusya Premier Lig takımlarından Lokomotiv Moskova'da forma giyen Manuel Fernandes, ülke basınında A Bola'ya konuştu. Lokomotiv Moskova'da yönetimle yaşadığı sorun nedeniyle Ocak ayında ayrılma durumu olduğunu söyleyen Portekizli futbolcu, buna rağmen Lokomotiv Moskova'yı sevdiğini fakat yönetimin kendisine karşı dürüst olmadığını söyledi.


Beşiktaş Haberleri: Manuel Fernandes Beşiktaş'a dönecek mi?
Manuel Fernandes, Portekiz basınında A Bola'ya yaptığı açıklamada, "Şu anda ne yapacağımı bilmiyorum. Lokomotiv Moskova'da mutluyum, burayı seviyorum ama bana karşı dürüst olmadılar. Ocak ayında ayrılabilirim." dedi.  Fernandes, Portekiz'e dönüp dönmeyeceği konusunda, "Tabi ki. Portekiz benim evim. Ancak ne zaman geri dönebilirim bunu açıkçası bilmiyorum." diye konuştu.

"TÜRKİYE LİGİ'Nİ ÇOK ÖZLEDİM"
Kariyerinde farklı ülkelerde forma giydiğini hatırlatan Portekizli yıldız, "Türkiye'de farklı bir ortam vardı. En çok Türkiye Ligi'ni özledim. Maçlarda olağanüstü bir atmosfer oluyor. Bambaşka bir boyuttasınız. Türk taraftarların maçlardaki tutku inanılmaz ve bulaşıcı bir şey. Türkiye Ligi'ni özlediğimi söyleyebilirim." ifadelerini kullandı. (Futbol Arena Dış Haberler)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder