Güneş'i rahatsız eden diğer istatistikler - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Güneş'i rahatsız eden diğer istatistikler

Share This

Süper Lig'de istediği başlangıcı yapamamasına rağmen sıralamada yukarıyı ilk 8 haftada zorlayan Beşiktaş'ta Şenol Güneş'i rahatsız eden istatistikler var.


siyahlabeyaz | Bunların başında 57.0 metrelik takım boyu ile Süper Ligin topu en geniş alanda oynayan takımı olmaları geliyor. Ayrıca savunma mesafesini 45 metreye kurarak ikinci sırada olmalarından da rahatsız. 14.5’luk toplam şutta Süper Ligin en iyisi olmalarına rağmen sadece 6.3’lük isabette Güneş’i mutsuz etmeye yetiyor. Ceza alanına maç başına 48.3 top atılırken, ceza alanında oynanan top sayısı ise 24.0’ü buluyor. Ama atılan gol sayısı sadece 15.


Beşiktaş yerden oynamayı unuttu!
Pepe’nin defanstan vurduğu yüksek toplar Beşiktaş’ın sadece orta saha organizasyonunu bozmuyor, siyah-beyazlıların pasa dayalı oyununu da paramparça ediyor. Bunu en net şekilde ortaya koyan istatistikler ise hava topları. Beşiktaş; 24.1’le 8 hafta sonunda Süper Lig’de en fazla hava topu alan takım. 41.9’la da en fazla hava topu mücadelesi veren 3’üncü takım. Pasla oyunda yüzde 72.7 ortalama yakalayan siyah-beyazlılar bu konuda Süper Lig’de 4 rakibinden geride kalmış durumda. (Fotospor)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder