Erman Toroğlu'ndan 3 büyükler için olay sözler! Fikret Orman... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Erman Toroğlu'ndan 3 büyükler için olay sözler! Fikret Orman...

Share This

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, A Spor'da yayınlanan Futbol A programına bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Toroğlu, şu ifadeleri kullandı:

''VAR adalet dağıtıyor''
Fatih Terim'in şu anda hakemlerle oynaması takımına güvenmediğinin ve takımının Türkiye'de bu işi götüremeyeceğinin bir kanıtıdır. Tabii VAR istenmez. VAR adalet dağıtıyor.


3 büyükler yıllarca adaletsiz bir şekilde puanlar kazandılar. Bu kulüpler yıllardır yürütülüyor, VAR mı yürütülemeyecek? Adam kollanarak bu işler yürümüyor.

Sahadaki futbolcu ve hakemi biz eleştiririz. Sen saha içindeki görevini yap. Galatasaray bildiri yayınlamış, ceza sevkleri ile ilgili. Ne zaman bildirecekler? Maçtan sonra mı? Bunun bir süresi var. Kimseyi aldatmayın.

''Fikret Orman para vermeye hala doymadı mı?''
Yöneticiler, seyircileri kötü yönlendiriyor. O hataları bilerek yapıyorsanız insanları birbirine vurduruyorsunuz. Yıllarca insanları aldattınız. Büyük paralar ile o kulüplerin canını okudunuz. Beşiktaş hala transfer yapacağım diyor. Fikret Orman para vermeye hala doymadı mı? (Ajansspor)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder