Fenerbahçe'nin Oğuzhan hamlesi gerçek mi? Ali Koç... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Son dönemde hem Gökhan Töre hemde Tolgay Arslan transferleri ile takasta kullanılacağı çokça konuşulan Ozan Tufan'ı kadrosuna katmak istediği iddia edilen Beşiktaş'a, Fenerbahçe'den karşı cevap geldiği öğrenildi...


siyahlabeyaz | Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş'ın 10 numarasına kancayı taktı. AMK Gazete'nin haberine göre; devre arasında bonservis bedeli ödemeden transfer yapmayı planlayan Fenerbahçe, Oğuzhan Özyakup'u takas ve bir miktar ücretle kadrosuna katmayı planlıyor.


Haberde Tolgay Arslan isminin ikinci planda olduğu belirtilirken Ali Koç'un özellikle Oğuzhan'da ısrarcı olduğu iddia edildi.

KOÇ DEVREYE GİRİYOR
Beşiktaş taraftarıyla sezon başından beri arası bozuk olan ve Vodafone Park'taki maçlarda ıslıklanan Ozzie'nin Fenerbahçe'de oynamaya sıcak baktığı bildirildi.

Erwin Koeman, Hollandalı doğumlu Oğuzhan'ı uzun süredir tanıdığını belirtip kadroya güç katacağını düşünüyor. Başkan Koç'un ikili ilişkierinin iyi olduğu Orman ile önümüzdeki günlerde bir görüşme yapacağı ve resmi teklifi ileteceği ifade edildi.


BU TEKLİF İLK DEĞİL
Fenerbahçe'nin geçmiş dönemlerde de Oğuzhan'ı istediği biliniyor. Aziz Yıldırım döneminde milli futbolcu için ilk temasını yapan Sarı-Lacivertliler, yaz transfer döneminde Ali Koç başkanlığında da bir kez daha nabız yoklamıştı.

Öte yandan Beşiktaş'ta bedelli askerlik yapacak futbolcular arasında yer alan Oğuzhan Özyakup, haziran ayında vatani görevini gerçekleştirecek. (Ajansspor)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder