Hıncal Uluç'tan sert sözler : 'Şenol Güneş savunması dinlemekten bıktım usandım' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Hıncal Uluç'tan sert sözler : 'Şenol Güneş savunması dinlemekten bıktım usandım'

Share This

Gazeteci - Yazar Hıncal Uluç, A Spor'da yayınlanan 90'A programında Fikret Orman ve Şenol Güneş hakkında sert açıklamalarda bulundu. 


siyahlabeyaz | Gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Uluç'un sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:


'Şenol Güneş savunması dinlemekten bıktım usandım'
Şenol Güneş savunması dinlemekten bıktım usandım. Şenol Güneş Beşiktaş’ta harikalar yaratmadı. Son yıllarda hiçbir antrenör bir takımda harikalar yaratmadı. Kadrosundan şikayet ettiği Beşiktaş’ta üç tane forvet kenarda oturuyor, 19 yaşında bir genç oynuyor. Bu üç forveti kim aldı?

Futbolcuyu kazanmanın yolu, oyuncuya güven vermektir. Şenol Güneş’in bana güven verdiği Quaresma dahil bir tane adam söyleyin. Kimseye güvenmiyor. Maçın başından itibaren güven de vermiyor. Yüzünün ifadesi değişmiyor. Futbolcu da benim gördüğümü görüyor. Şenol Güneş ve Fikret Orman birbirine güvenmiyor.

Her futbolcu her maç aynı formda oynar diye bir kural hiçbir takımda yok. Hocalık, takım dardayken yardımcı olmak. Oynayan takımların hocaya ihtiyacı yok. Şenol Güneş’in elinde de isim olarak en zengin liste var. En çok gol atacak takım sende. Buna rağmen son 8 maçta tek maç kazanabilmiş. Başka suçlu aramasın.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder