Tolgay Arslan'dan sonra yönetim devreye girdi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Tolgay Arslan'dan sonra yönetim devreye girdi

Share This

Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, milli takıma giden oyuncuların yokluğunda Ankaragücü maçının hazırlıklarını südürüyor. Antrenmanlara dahil edilen genç oyuncuların hırsı ise teknik heyeti memnun ediyor.


siyahlabeyaz | Bu arada milli takımda sakatlanan Enzo Roco'dan gelen haber moralleri bozdu. Şililinin en az 3 maçta formasından uzak kalacağı bildirildi. Genk ile oynanan maçta sakatlanan Jeremain Lens'in durumu ise iyiye gidiyor. Hollandalı takımla çalışmalara başlamak için gün sayıyor. Bu sezon sakatlıklarla boğuşan Adriano'nun ise yoğun maç temposunda tekrar kadroya dahil edilmesi teknik heyetin gündemine geldi. Son Almanya maçında sakatlanan Ryan Babel’in ise Ankaragücü maçında forma giyme şansının çok düşük olduğu gelen bilgiler arasında.


Ümraniye'de yönetim etkisi!
Tolgay Arslan'ın kadro dışı kalmasının ardından Beşiktaş yönetimi kolları sıvadı. Disiplinden taviz vermeme kararı alan Başkan Fikret Orman, futbol şubesinin başına atadığı Ahmet Kavalcı’dan daha fazla sorumluluk almasını istedi. Kavalcı milli arada tesislerde takım ile birlikte mesai verirken, yönetim ve teknik heyette birlikte hareket ederek oyuncuların moralini yüksek tutmayı hedefliyor. Başkan Orman ayrıca yardımcıları Guti ve İlhan Mansız’dan da Güneş’e bu dönemde daha fazla destek vermelerini istedi.

Şenol Güneş'e göre 3 maçta 9 puan çok anlam ifade ediyor
Başkentte Ankaragücü ile oynanacak maçın sonrasında Norveç deplasmanına gidecek siyah beyazlılar, Sarpsborg karşılaşmasının ardından Vodafone'da Galatasaray derbisini oynayacak. Üç karşılaşmayı dönüm noktası olarak gören Şenol Güneş, bu periyotta kayıp yaşamak istemiyor. Üç maçta alınacak 9 puanın kendilerini hem ligde iddialı konuma getireceğini hem de Avrupa’da tur atlamaya yaklaştıracağına inanıyor. (Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder