Abdürrahim Albayrak, Beşiktaşlı oyuncu için devrede! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ara transfer dönemi yaklaştıkça transferde hareketlilik artıyor. Fotomaç'ın haberine göre Galatasaray, Beşiktaş'ın orta sahadaki sıkıntılı günler yaşayan yıldız oyuncusunu kadrosuna katmak istiyor. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta yaşadığı tartışma iddia edilerek takımda kadro dışı bırakılan orta saha oyuncu için ikinci başkan Abdurrahim Albayrak çalışıyor.


Albayrak'ın transfer hamlesi ise Tolgay'ın babası Erhan Arslan'a yönelik! Fanatik Galatasaraylı olan Erhan Arslan'dan, Tolgay'ın Galatasaray'a gelmesi konusunda yardımcı olmasını isteyen Albayrak bu transferi bitirmeye çalışıyor. Tolgay Arslan, 2013 yılında verdiği röportajda Galatasaray taraftarı olduğunu itiraf etmiş ancak daha sonra Beşiktaş'ı tercih etmişti.

Süper Lig'deki iki forvete Terim'den veto
Devre arasında iki forvet takviyesi yapmayı planlayan Galatasaray'da Antalyasporlu Doukara ve Çaykur Rizesporlu Vedat Muriqi, Florya'dan geçer not alamadı. Terim'in istediği golcüler arasında Süper Lig'de forma giyen bu iki futbolcunun isminin yer almadığı öğrenildi.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder