Beşiktaş ve Burak Yılmaz arasında neden görüşme olmadığı ortaya çıktı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş ve Burak Yılmaz arasında neden görüşme olmadığı ortaya çıktı!

Share This

Dün akşam saatlerinde transfer görüşmelerini resmi sitesinden yalanlayan siyah beyazlı kulüp ile Burak Yılmaz arasında neden bir görüşme olmadığı ortaya çıktı.


siyahlabeyaz | TRT Spor'dan Fırat Günayer'e göre, Trabzonspor, Burak Yılmaz için, Tolgay Arslan  ve Burak Yılmaz’ın alacağı 1.8 milyon Euro'yu istiyor.


Beşiktaş ise Tolgay Arslan'ı vermeyi kabul ederken 1.8 milyon Euro'yu vermek istemiyor. Siyah-beyazlılar, Burak Yılmaz’a da 2.2 milyon Euro maaş verip, üstünü Trabzonspor'un tamamlamasını bekliyor.

İki taraf henüz uzlaşamazken, bu nedenle Beşiktaş ve Burak Yılmaz arasında bir görüşme olmadı.

Ayrıca Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın transfer edildiği yönündeki haberleri dün akşam resmi sitesinden şu sözlerle yalanlamıştı!

Bugün bazı basın yayın organlarında yer alan Burak Yılmaz’ın kulübümüz ile görüştüğü ve kendisiyle anlaşıldığı haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.

Ara transfer dönemi henüz başlamamakla birlikte; geçtiğimiz transfer sezonundan bu yana Burak Yılmaz'ın kulübümüze transferi konusunda kendisiyle herhangi bir görüşme yapılmamıştır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız. (Ajansspor)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder