Beşiktaş'ın planı ortaya çıktı! Atiba... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışına havlu atan Beşiktaş’ta yeni sezonda farklı bir teknik ekip kuruluyor. Guti Hernandez’in hoca olması halinde yardımcılık için Atiba Hutchinson’ın görevlendirilmesi planlanıyor.

siyahlabeyaz | Şenol Güneş ile sezon sonunda vedalaşacak olan Beşiktaş’ta, yeni sezonda farklı bir teknik ekibin hazırlığı yapılıyor.


Atiba’ya yeni görev
Yeni sezon için teknik direktör arayışlarına şimdiden başlayan Beşiktaş Yönetimi, yardımcı antrenör için de bazı çalışmalar yürütüyor. Daha önce Şenol Güneş’in yanında Tamer Tuna’yı yetiştiren yönetim, bu kez Atiba Hutchinson’ı kendi bünyesinde yetiştirmeye çalışacak.

Guti-Atiba ikilisi öne çıkabilir
Kanadalı oyuncunun sezon sonu futbolu bırakması halinde teknik heyetin içine dahil etmeyi planlayan Beşiktaş Yönetimi, özel bir plan yürütüyor. Guti’nin hoca olması halinde yedek kulübesinde Guti-Atiba ikilisi öne çıkarılacak.

Atiba teknik heyette yer alacak
Guti dışında yerli-yabancı başka bir hoca olsa bile, Atiba’yı teknik heyetin içine sokacak olan yönetim, böylece gelecekteki teknik direktör adaylarından birini de hazırlamış olacak.

Guti için görüşmeler yapılacak
Guti için nisan ayında menajeriyle bir görüşme de yapacak olan siyah-beyazlı yönetim, takımı gençleştireceği için, teknik heyeti de başarıya aç isimlerden kurmayı amaçlıyor.

Güneş ile milli ara sonrası görüşme
Milli aradan sonra bu konuda Teknik Direktör Şenol Güneş ile de bir araya gelerek bir yol haritası çizecek olan yönetim, kaleci antrenörlerinde ise değişikliğe gitmeyi düşünmüyor.

Diğer antrenörlerle devam edilecek mi?
Mrmiç ve Hakan Çalışkan gibi isimlerden yararlanmaya devam etmeyi planlayan siyah-beyazlılar, tasarruf planlamasını bozması halinde, yeni sezonda bir tek Hakan Çalışkan ile devam etmeyi de kurguluyor.

Kulüpte sembol
Yeni sezonda yardımcı antrenörlüğe getirilmesi düşünülen Atiba Hutchinson, Beşiktaş’ta kulübün sembollerinden biri olarak da görülüyor.

Atiba şampiyonluklar yaşadı
Beşiktaş formasıyla 2013-14 sezonundan beri mücadele eden 217 maça çıkan Kanadalı, kulüp tarihine geçti.

Beşiktaş formasıyla özdeşleşme yolunda adımlar attı
Kariyerinde de en fazla Beşiktaş formasıyla çıkan Atiba, 2 lig şampiyonluğu da yaşadı.

Atiba sezon sonunda futbolu bırakacak
36 yaşındaki orta saha sezon sonunda hem milli takım hem de kulüp kariyerini sonlandırmayı düşünüyor. (Skorer)

Ahmet Kavalcı'dan teknik direktör açıklaması
Beşiktaş Kulübü Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, önümüzdeki günlerde futbolculara ödeme yapılacağını açıkladı.

Kavalcı, Şenol Güneş’in ardından takımın başına kimin geçeceğiyle ilgili olarak da, kararın seçimden sonra verileceğini söyledi.

Beşiktaş Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, İHA’ya konuştu.

Şenol Güneş’in yokluğunda takımın başında olan Guti’yle ilgili olarak düşünceleri olduğunu söyleyen Kavalcı'nın açıklamaları şu şekilde:

''Zaten başkanımız da bu konuyla ilgili olarak görüş bildirdi ve Şenol Güneş’in sezon sonuna kadar Guti’ye daha fazla sorumluluk vermesi gerektiğini ifade etti.

Hocamız Milli Takımdayken ya da kişisel işleri nedeniyle takımın başına olmadığı dönemlerde zaten takımı Guti ve Şeref hoca çalıştırıyor. Guti de bu takımın hocası. Şimdi takım izinli.

Antrenmanlar salı günü başlayacak. Milli maçlar da bitmiş olacak ve Şenol hoca takımın başında olacak.

Böyle bir durum söz konusu değil çünkü mayıs ayında seçim var. Önce seçimin atlatılması gerekiyor.

Bizim yönetim kurulu olarak aldığımız karar, 31 Mayıs’a kadar Şenol Güneş’le devam edileceği yönünde.

Bunun sonrasını konuşmadık çünkü seçimde çıkacak olan sonuca göre hareket edilecek.''

Kaynak : Ajansspor






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder