Ljajic : "Burak da olur, Karius da, Vida da... Ama o adam ben değilim!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ljajic : "Burak da olur, Karius da, Vida da... Ama o adam ben değilim!"

Share This

Beşiktaş forması giyen Adem Ljajic, 4-1 kazandıkları Ankaragücü maçı sonrasında açıklamalar yaptı. Ljajc, şampiyonluk iddiaları hakkında konuştu ve maç maç gitmek zorunda olduklarını söyledi.


siyahlabeyaz | Adem Ljajic'ten öz eleştiri ve şampiyonluk açıklaması...


Ljajic yaptığı açıklamada, "İlk yarıda kötü oynadık ama devre arasına 1-0 girdik. Devre arasında bazı şeyleri kendi aramızda konuştuk. Oyun kurma aşamasında ben ve Dorukhan'ın performansımızı yükseltmemiz gerekiyordu. 3 gol daha attık ve galip geldik. Bizim maç maç düşünmemiz lazım. 4 maç kaldı ve şu an her şey bizim elimizde değil. Üst üste iyi oynadık bunu sürdürmemiz gerekiyor. Önümüzdeki 4 maçı kazanmalıyız. Bu bizi nereye götürecek bunu beklemeliyiz.  Kesinlikle ben maçın adamı değilim. Burak da olur, Karius da olur, Vida da olur ama ben değilim. Burak iki gol attı, Loris iki üç tane pozisyon kurtardı. Vida da iyi oynadı" açıklamasını yaptı. (Ajansspor)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder