Ahmet Çakar'dan sinirlendiren sözler : ''Beşiktaş şampiyonluk içerisindeki en güçsüz aday'' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ahmet Çakar'dan sinirlendiren sözler : ''Beşiktaş şampiyonluk içerisindeki en güçsüz aday''

Share This

Ahmet Çakar, Spor Toto Süper Lig'de 29. haftasında Beşiktaş'ın Sivasspor'u 1-2 mağlup ettiği maçın ardından Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında açıklamalarda bulundu. Çakar, bu maçın hakem kararlarını ve pozisyonlarını yorumladı.


siyahlabeyaz | İşte Ajansspor'un Ahmet Çakar'ın açıklamalarından derledikleri....


 ''Beşiktaş şampiyonluk içerisindeki en güçsüz aday''

Beşiktaş şampiyonluk içerisindeki en güçsüz aday. Başakşehir, Galatasaray ve Beşiktaş şampiyonluk yarışındalar. Ama bunlar arasında şansı en az olan takım Beşiktaş. 5 maç varken Beşiktaş şampiyon olur demek Beşiktaş camiasına pembe zehir enjekte ekmektir. Yüzde yüz olmaz demiyorum ama şartlar lazım. 3 takım arasında şampiyonluğa en uzak takımı sorarsanız, pek tabii ki Beşiktaş.

Bir insanla ilgili kanaatler bir gecede oluşmuyor. Familya diye hitap ettiğim adamlar, futbol hayatlarının sonunda adam olmaya başladılar. Arda, şu an hangi stada çıkarsa çıksın ıslıklanıyor. Bu kabahat vatandaşın değil, onun. Emre her statta tepki görüyor. Kabahat Emre’nin. Alex’in ıslıklandığını gördünüz mü? Çünkü efendiydi.

Burak Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi 3-5 golcüsünden biridir. Bu sene Beşiktaş şampiyon olacaksa bunun baş sorumlusu pozitif anlamda Burak Yılmaz. Vatanı satmamış, şike yapmamış. Bunların yaptığı tırnak içinde çakallıktır. Bugün de Beşiktaş’ın yüzde yüze yakın bir penaltısı verilmedi. Atılan golde ise ofsayt yok.

''Beşiktaş hakemle kazanmamıştır''

Sivassporlu oyuncu ayağıyla topa tıklıyor. Bu çarpma değildir. Beşiktaş bugün hakemle falan kazanmamıştır. Bilakis penaltısı verilmemiştir. Ben VAR hakemi olsam penaltıda git bak derdim. VAR hakemini de, orta hakemi de eleştiririm ama Ali Palabıyık ya da Emre Akbaba’nın tekmesinde görmeyen çağırmayan VAR hakemi statüsüne koymam.

Türk futbolunun katili VAR hakemleri. Bu sene yaşanan hakem skandallarının baş sebebi VAR hakemleri. VAR hakemi Ali Palabıyık’a git dememişse, puan kaybının sebebi VAR hakemidir. Cumartesi gecesi Emre Akbaba’nın tekmesinde çağırmayan VAR hakemi hakem değildir. Hokkabazdır, korkaktır, kötü niyetlidir.

Bir hakem Burak gibi takımı için hayati derecede önemli bir oyuncunun sarı kartta olduğunu bilir de, sarı kart görürse Galatasaray maçında oynamayacağını bilirse bu %55 Burak’ın lehinedir. Yıllarca hakemlik yaptı. Ben Beşiktaş - Ankaragücü maçını yönetsem, Burak elle alsa sarı kartı verirsin ama gri pozisyonlarda hiçbir hakem Burak’ı yakmaz.

''Modric mi Sergen mi?''

Sergen Yalçın yalaka değil, yalancılığı da yoktur ama çok büyük suçlu. Emre mi Sergen mi? Alex mi Sergen mi? Bence Sergen.  Modric mi Sergen mi? Sergen’in profesyonellik anlayışı bir hamal gibi olsa Real Madrid’de oynardı.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder