Beşiktaş'tan bomba transfer hamlesi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş işi sağlama almayı planlıyor.Siyah beyazlıların transfer listesine bir isim daha eklendi. İşte detaylar...


siyahlabeyaz | Burak Yılmaz'a alternatif bir futbolcu arayışlarını sürdüren Siyah- Beyazlı yönetim Cenk Tosun ve Vedat Muriqi'nin ardından bu kez de menajeri tarafından önerilen Eren Derdiyok'u da listesine aldı.


Bu oyuncunun G.Saray'la sözleşmesi Mayıs'ta bitiyor.

Galatasaray'da kadro dışı kalmıştı!
Galatasaray tarafından gözden çıkarılan ve 2. yarı kadro dışı kalan Eren Derdiyok'un Beşiktaş'a yararının dokunacağına inanan yönetim bu oyuncunun menajeriyle bir görüşme gerçekleştirecek.

Sözleşme pazarlığı!
Yeni sezonda küçülmeyi düşünen ve bu nedenle astronomik transferlerden kaçınacak olan yönetim Eren Derdiyok'la makul bir rakam istemesi durumunda masaya oturacak.

Eren Derdiyok sıcak bakıyor!
Beşiktaş Yönetimi'nin Eren Derdiyok dışında Cenk Tosun ve Vedat Muriqi alternatiflerini de masaya yatıracağı ve ondan sonra karar kılacağı öğrenildi. Bu arada Eren'in Beşiktaş'tan gelecek olan bir teklife hayır demeyeceği öne sürüldü.

Kaynak : Takvim






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder