Gollerin efendisi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Süper Lig’e valla yürek dayanmaz arkadaş, kimin şampiyon, kimin düşeceği henüz belli değil! diyen Bilal Meşe, dün akşam oynanan Sivasspor - Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi.


siyahlabeyaz | İşte Bilal Meşe'nin kaleminden dün gece yaşananlar...


Başakşehir, beş hafta kala, cebindeki krediyi ha bitirdi, ha bitirecek, üç puanlık avantaja sahip, artık yenilme lüksü yok! Ensesinde Galatasaray var, bitmedi Kartal’da fırsat peşinde, kralın nefis golüyle yarışa devam ediyor. Lig’in yukarısı böyle ya alt taraf? Orası da karışık, şu takım düşer, şu takım kefeni yırtar, diyemiyoruz! Dememiz o ki kırmızı hatta soru işaretleriyle dolu, öngörüyü asla kabul etmiyor! Niye? Çünkü puan farkı o kadar aman, aman değil. Akhisar, Göztepe ve Erzurum, şimdilik SOS veriyor, tamam. Ne var ki, Bursaspor ile Fenerbahçe ‘de tehlike çemberinde!

Evet, Beşiktaş 11 haftadır kaybetmiyor, müthiş bir performans. Ne var ki, takımlar arasındaki makas giderek daralıyor, bu da büyük takımların işini zorlaştırıyor. İşte Sivasspor, akıllı bir taktikle başladı maça, alan daralttı, rakibine oynayacak boş alan bırakmadı, ilk yarıda... Eee, Caner ve Adriano’nun olmayışı, Kartal’ı sol kanatta olumsuz etkileyen en büyük faktör idi. Yük tamamen Gökhan Gönül’ün sırtına bindi. Vallahi, kanadını müthiş verimli kılan, takımını atağa kaldıran Gökhan Gönül’e kim 34 yaşında der arkadaş? Neyse, nazarımız falan değmesin...

Haa Atiba’yı da unutmayalım, sahanın her yerinde onu görebilirsiniz, bravo. .. Kartal, rakibin bu anlayışı nedeniyle pozisyon üretemedi, çareyi duran toplarda aradı. Nitekim, Vida’nın attığı gol, duran toptan geldi. Ancak her korner, atışında savunma önleminizi iyi almazsınız, ailece ileri çıkarsanız, kalenizde de golü görürsünüz! 45’deki Diabete’nin ilk yarının skorunu belirlediği gole bakın, anlarsanız! Ev sahibi takım, oyun anlayışını ikinci yarıda da sürdürürken, pas yüzdesi bu kez Kartal’dan yanaydı. Ancak bu özelliğinizi pozisyon üretimine yansıtamıyorsanız neye yarar ki?

Haa Kagawa’nın oyunda kaldığı süreçte yoklar hanesindeydi! Kartal’ın bu yarıdaki çok pasa dayalı oyunu biraz baskısı 76’da karşılık buldu. O ana kadar istediği derinlemesine pasları alamayan, ofsaytta düşen Burak Yılmaz, yüzde yüzlük fırsatı yakaladı, kaleciye nişanladı! Ama onun adı kral, durur, durur turnayı gözünden vurur. Altıpas içinden atamadığı golü, muhteşem bir frikikten buldu, Kartal’ı çekip ipten aldı, hayat verdi.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder