FLAŞ | Beşiktaş'tan ayrılıyor! İşte Quaresma'nın yeni takımı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma ile ilgili flaş bir iddia gündeme geldi. Sakatlığı nedeniyle Portekiz’de bulunan Quaresma, yeni sezonda Beşiktaş’ta kalmayacağını yönetime bildirdi.


siyahlabeyaz | Quaresma yeni sezonda Beşiktaş'ta kalmayacak... Eski kulübü Porto ile anlaşan 35 yaşındaki futbolcunun, 1 sezon daha oynadıktan sonra futbola veda edeceği öğrenildi. Yönetime haber gönderen tecrübeli oyuncu, yeni sezonda Beşiktaş’ta kalmayacağını ifade etti.


1 yıl daha oynadıktan sonra futbolu bırakacak
Q7’nin eski takımı Porto ile anlaşmaya vardığı, 1 sezon daha ülkesinde forma giydikten sonra, aktif futbol hayatına nokta koyacağı öğrenildi. Şu sıralarda tedavisi süren Quaresma, ayrılma kararı nedeniyle Acarkent’te oturduğu villanın kira kontratını da yeniletmedi.

En çok Beşiktaş’ta oynadı
Böylece ikinci kez Beşiktaş’a veda etmeye hazırlanan Quaresma, kariyeri boyunca en çok Siyah- Beyazlı formayı giydi.

Quaresma'nın Beşiktaş ve Porto performansı
Beşiktaş’la 221 maça çıkan Q7’nin 36 golü, 71 de asisti bulunuyor. Yıldız futbolcu, Beşiktaş’tan sonra en çok Porto forması giydi.



Avrupa'nın dev takımlarında da oynadı
216 maçta 49 gol, 56 asisti bulunan Portekizli yıldız, Sporting Lizbon, Barcelona, Inter ve Chelsea’de de sahneye çıktı. (Fanatik)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder