Mehmet Demirkol : "Galatasaray ve Beşiktaş açısından heyecanlanacak çok şey var" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, yayıncı kuruluşta yayınlanan beIN Manşet programında sporun gündemini değerlendirdi.


siyahlabeyaz | Demirkol'un değerlendirmelerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde;


"Galatasaray ve Beşiktaş açısından heyecanlanacak çok şey var"

Okan Buruk’un gelecek sezon Başakşehir’in başına geçme durumu var. Rizespor’da birkaç farklı oyun oynatıyor. Rizespor’da iyi bir futbol oynatıyor. Beşiktaş maçında oynattığı sistemden vazgeçmiyor. Bir tane büyük oyunları var. Peki Başakşehir'e karşı neden oynamıyor diye soranlar olacaktır. İşte Başakşehir'e karşı oynayamıyorsun. Sistemleri var. Ayrıca Başakşehir’de bir kriz var. Çok puan kaybı yaşadılar. Galatasaray ve Beşiktaş açısından heyecanlanacak çok şey var.

"Şenol Güneş'in durumu açıklandığından beri çıkışa geçtiler"
Son 4 haftada 3 kez puan kaybetmiş bir rakip var. Beşiktaş’ı heyecanlandıran şey; bütün maçları kazanmak. Şenol Güneş’in durumu netleşince kafalar da netleşti. Bu kadar halkına güvenmeyen yönetici olabilir mi? Açıklandı ve herkes rahatladı. İnsan öyledir. Belirsizlik kadar insanı yıpratacak bir şey yoktur. Ocak’ta açıklamıyorsun ve dedikodu olarak dönüyor. Açık açık söyleyin Şenol Güneş’in gideceğini. Gitti, ne oldu? Açıklık her zaman iyidir. Açıklandığı günden beri Beşiktaş başarılı gidiyor. Galatasaray tüm maçları kazanırsa şampiyon olacak. Başakşehir hepisini kazanırsa Başakşehir kazanıyor. Beşiktaş tüm maçları kazanırsa rakiplerin durumuna bakacak.

"Medel Beşiktaş'a tatil için gelmişti"
Sivasspor – Beşiktaş maçı güzel bir maç olacak. Güven’in geri dönüşleri Medel’i rahatlatabilir. Medel karta yakın bir oyuncu. Teknik olarak da bir üstü var. Başakşehir maçındaki oyununu takdir etmek lazım. Beşiktaş’a tatil için gelmişti. Şenol Güneş, Medel’i ikna etti.

"Abdullah Avcı ve Emre'de bir tedirginlik gördüm"
İşler iyi gittiği zaman Fatih Hoca oyuncuların kafasındaki soru işaretlerini yok edebiliyor. Öyle bir pozitif dünya oluşuyor içeride. Bu çok az hocada var. Bu çok şey fark ettiriyor. Abdullah Avcı ve Emre’de bir tedirginlik gördüm. 3 puan da öndesin. Galatasaray’da öyle bir negatif hava görmüyorsun. Derbi sonrası yaşananlar oyuna zarar verdi. İş çok enteresan bir hale geldi. Şu anda Beşiktaş’ın bile şampiyonluk şansı var.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder