Mehmet Demirkol : "Emre – Medel karşılaşması nasıl olacak? Daha 1.dakikada problem...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Mehmet Demirkol : "Emre – Medel karşılaşması nasıl olacak? Daha 1.dakikada problem...!"

Share This

Spor yazarı ve usta yorumcu Mehmet Demirkol, beIN Manşet programında sporun gündemini ve Beşiktaş - Başakşehir mücadelesini değerlendirdi. Demirkol'un değerlendirmelerinden bazıları şu şekilde;


siyahlabeyaz | Cumartesi günü oynanacak olan Beşiktaş – Başakşehir maçının sonucu derbi karşılaşmasını etkileyecek. Başakşehir'in maçı kazanması durumunda Galatasaraylı futbolcular, ‘Olmayacak bu iş’ diyebilir. Ancak tam tersi olursa da nasıl olur onu da bilemiyoruz açıkçası. Ama çok heyecanlı olacağı kesin.


Eğer Beşiktaş, Rize takımından bu baskıyı yiyorsa Başakşehir’den daha çok yer. Rize oyun güveniyle birlikte Galatasaray ve Fenerbahçe maça nasıl çıkıyorsa öyle çıkıyor. Abdullah Avcı, kafasında 1 puan kötü bir opsiyon değil diye gider Vodafone Park'a. Beraberlik için gidiyor demiyorum, ancak 1 puan kötü olmaz diyorum.

Emre – Medel karşılaşması nasıl olacak? 1.dakikada problem başlayabilir. İki taraf da rakibe çok bakacak. Arda oynayacak mı mesela?

Fenerbahçe – Galatasaray ve Beşiktaş – Başakşehir maçlarının ikisi de berabere biter gibi düşünüyorum. Ancak her iki maç da çok güzel olacak. (Siyahlabeyaz)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder