Karius'un yerine mi gelecek? Flaş transfer iddiası... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Karius'un yerine mi gelecek? Flaş transfer iddiası...

Share This

Beşiktaş, sezon başında Liverpool'dan iki yıllığına kiraladığı Loris Karius ile yola devam etmeme ihtimaline karşı kaleci arayışlarına başladı. Listede Nantes ile sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Tatarusanu var.


siyahlabeyaz | Özellikle sezonun ilk bölümünde yediği hatalı gollerle eleştiri oklarının hedefi haline gelen Karius, gelecek sezon takımda olmayabilir. Beşiktaş'ın, onun bir yıl daha olan sözleşmesini feshedebileceği konuşuluyor. Ayrıca yıllık ücretinin fazla olması da bir başka etken.


Beşiktaş, Tatarusanu için harekete geçti!

Fransız basınına göre Beşiktaş, Alman file bekçisinin yerini Nantes'tan Ciprian Tatarusanu ile doldurabilir.

Düzenli ilk 11 oynadığı sezonda 12 Nisan'dan bu yana yedek kulübesinde oturan Rumen file bekçisinin ayrılık kararı aldığı biliniyor.

Beşiktaş'ın da Karius'un ayrılma ihtimaline karşı onunla temasa geçtiği ve transfer teklifinde bulunduğu iddia ediliyor.

33 yaşındaki kaleci bu sezon forma giydiği 30 maçta kalesinde 35 gol gördü ve 9 maçta kalesini gole kapattı.


1.98 boyundaki Tatarusanu kariyerinde daha önce Fiorentina, Steaua Bükreş ve Gloria Bistrita formaları giymişti. (Ajansspor)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder