Beşiktaş'ı endişelendiren sakatlık haberi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın stoper transferi için düşündüğü isimlerin başında gelen Bruno Martins-Indi'de flaş bir gelişme yaşandı.


siyahlabeyaz | Domagoj Vida'nın yanına sol ayaklı bir stoper takviyesi isteyen Abdullah Avcı, transferin bir an önce bitirilmesini istiyor. İlk olarak Fiorentina'dan Vitor Hugo ile ilgilenilmişti ancak Sao Paulo'nun devreye girmesi sonrası iş bozulmuştu.

Şimdi ise gündemin ilk sırasında Martins-Indi var. Ancak Stoke City cephesinde Beşiktaş'ın işini bozabilecek bir gelişme yaşandı.

Shawcross sakatlandı, Martins-Indi transferi zora girdi!

Stoke City'nin deneyimli savunma oyuncusu Ryan Shawcross, Leicester City ile oynanan hazırlık maçının ilk yarısında ciddi bir sakatlık geçirdi ve akşam hastaneye kaldırıldı. 

Stadı koltuk değnekleriyle terk eden İngiliz oyuncunun durumu Martins-Indi'nin takımda kalması anlamına gelebilir.

Transfer olmazsa Indi kalacak!

Stoke Sentinel gazetesi de kulübün yeni bir takviye yapılmadan Indi'nin gidişine izin vermeyeceğini yazdı. Eğer o transfer gerçekleşmezse Hollandalı, takımda da kalabilir.

Konuyla ilgili görüşlerine de başvurulan teknik direktör Nathan Jones, "Ayrılmasını istemediğimiz hiçbir oyuncu ayrılmayacak. iyi bir kadroya sahibiz. Bir-iki takviye yapmak istiyoruz. Eğer yapabilirsek yaparız yapamazsak problem değil. Mutluyuz" ifadelerini kullandı. Tüm son dakika Beşiktaş haberlerini okumak için tıklayınız

Kaynak : Ajansspor


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder