Beşiktaş'ın transfer stratejisi ortaya çıktı! İkinci kamp dönemi... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş gelecek sezonun çalışmalarına devam ediyor. Abdullah Avcı bir yandan transfer edilmesini istediği futbolcuları bildirirken diğer yandan takımdan gönderilmesini istediği futbolcuları netleştiriyor.


siyahlabeyaz | Siyah beyazlı takım ilk kamp dönemi için tek bir transfer yapmayı düşünüyor. Bu isim ise geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giyen ABD'li futbolcu Tyler Boyd.


Takımdan gönderilecek isimler belli olacak
Abdullah Avcı, ilk kamp döneminde başka bir oyuncu transfer etmek istemezken bu dönem içerisinde takımdan gönderilmesi gereken futbolcuları belirleyecek.

Radyospor programcısı Özgür Sancar'ın Spor Kazanı programında aktardığı bilgilere göre; kulübe ihtar çeken Quaresma takımda düşünülmeyen ilk futbolcu olarak ön plana çıkıyor.

Bankalar Birliği ile yapılandırma bekleniyor
Beşiktaş'ın ikinci kamp döneminde yapmak istemesinin sebebi ise, Bankalar Birliği ile yapılacak olan yapılandırma. Fikret Orman yönetimi yeni transferleri bu şekilde finanse etmek istiyor.

Hedef sol stoper
Beşiktaş, Tyler Boyd'un ardından kadrosunu sol stoper ile güçlendirmek istiyor. Beşiktaş'a bu konuda birçok futbolcu önerilse de henüz net bir gelişme yaşanmadı ve ikinci kamp dönemi bekleniyor.

Beşiktaş'ta muhaliflerin başkan adayı Ahmet Nur Çebi
Öte yandan, Beşiktaş'ta muhalifler olağanüstü genel kurul kararı isterken, Ahmet Nur Çebi'yi aday olarak gösterilecekleri öğrenildi.

Kaynak : Ajansspor







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder