Canlı yayında olay sözler: "Beşiktaş’ın en kara sayfası Fikret Orman döneminde yazılmıştır" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Kulübü Eski Divan Başkanı Şeref Nasır, siyah-beyazlıların gündemine ilişkin çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Divan Başkanlığı için adaylığını canlı yayında açıklayan Nasır, “Beşiktaş’ın en kara sayfası Fikret Orman döneminde yazılmıştır” açıklamasını yaptı.


siyahlabeyaz | Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Şeref Nasır’ın açıklamaları şu şekilde:


Beşiktaş Divan Kurulu’nda seçim ne zaman yapılacak?
Divan Kurulu’nda bir seçim olacak. Ama seçim tarihi belli olmadı. İçeride karar alınmış ama bildirilmedi. Ağustos gibi yapılması planlanıyor deniliyor. Bunları duyuyoruz. Divan Kurulu; kulübün senatosudur. Yönetimin icraatlarını denetleyen ve gerekli gördüğü yerde uyaran bir fonksiyonu vardır. Genel Kurul yetkisi olmasa da denetim fonksiyonuna ilişkin bazı düzenlemeler vardır. Testi kırılmadan yapılacak uyarılar Divan Kurulu’nun görevidir.

Yalçın Karadeniz sözleri…
Yalçın Karadeniz bunu uyarıyı yapmaya çalıştı. Disipline sevk edildi ve 5 sene ceza verdiler. Yalçın Karadeniz davası devam ediyor. Kulübün borcunun ulaştığı devasa rakamlar bir yana son toplantımızda gördüğümüz 527 milyona varan finansman gideri önemli. 336 milyonluk da zarar konusunda söyleyecek sözü olmayan bir Divan yönetim kurulu Beşiktaş’a nasıl bir fayda sağlar? Buna kamuoyu karar versin.

“Beşiktaş Divan Başkanlığı için adayım”
Ben Divan Kurulu Başkanlığına adayım. Benim niyetim yoktu ama arkadaşlarımın ısrarıyla aday oldum. Divan Başkanlığı tecrübe ister. Ben de bu konuda tecrübeliyim. Evet başkanlık yapmak istiyorum. Genç arkadaşlarımla beraber adayım. Beşiktaş’ta iyi işler yapmak istiyoruz. Ben 17 sene Beşiktaş’ta yöneticilik yaptım.

“Alt kurullar kurmak istiyorum”
Güçlü bir ekip olacak. Ben alt kurullar kurmak istiyorum. Mesela; hukuk ve finans kurulu kurmak istiyorum. Bir alt kurul kurarak hesapları, kitapları iyice kontrol etmek gibi bazı fikirlerim var. Tüm fikirlerimi seçim döneminde açıklamak istiyorum.

“Beşiktaş’ın en kara sayfası Fikret Orman döneminde yazılmıştır”
Beşiktaş bu ülkenin bir dev markasıdır. Başkan ve arkadaşlarının markayı yukarıya çıkması için verdiği uğraşları takdir ediyorum. Lakin; mali açıdan bu kadar kötü yönetmek de yönetimin eksiği ve telafisi zor bir durumu. Beşiktaş’ın geleceğini mali açıdan ciddi tehlike altında görüyorum. Borç 2.5 milyara geldi. Beşiktaş’ın en kara sayfası Fikret Orman döneminde yazılmıştır.

Kaynak : Ajansspor






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder