Serkan Reçber'den Beşiktaş'a iki transfer önerisi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

TRT Spor'da yayınlanan programda Serkan Reçber, Beşiktaş'ın transfer gündemi hakkında açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz  | Beşiktaş'ın eski Futbol Planlama ve Geliştirme Direktörü Serkan Reçber, TRT Spor'da yayınlanan "Transfer Gündemi" adlı programda Beşiktaş'a iki transfer önerisinde bulundu.


İşte Reçber'in yaptığı açıklamalar:

"Quaresma iyi bir getiricidir, çizgi kanat oyuncusudur. Boyd da çizgi kanat oyuncusudur. Beşiktaş'ın alacağı kanat oyuncusu, kanat forvet tanımına uymalı. Babel gibi gerek santrafor oynatacaksınız, gerek kanat forvet oynatacaksınız. Mustapha Bundu, hem santrafor hem kanat forvet oynar. Aarhus forması giyer, mutlaka izlesinler. Maliyetinin de çok yüksek olduğunu düşünmüyorum. Beşiktaş alabilir, oynatabilir ve satabilir. Aynı şekilde Muamer Tankovic... AZ Alkmaar ve Fulham tecrübesi vardır. Hammarby'de oynuyor, çok skorerdir. Beşiktaş, bu iki oyuncuyu alması halinde kanattaki sorununu çözeceği gibi santrafor alternatifini de zenginleştirecektir." ifadelerini kullandı. Tüm son dakika Beşiktaş haberlerini okumak için tıklayınız (Ortacizgi.com)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder