Abdullah Avcı kolları erken sıvadı! 2 oyuncu... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Abdullah Avcı kolları erken sıvadı! 2 oyuncu...

Share This

Sezona 2’de 2 ile başlayan Çaykur Rizespor’u konuk edecek Beşiktaş’ta teknik direktör Abdullah Avcı kolları erken sıvadı...


siyahlabeyaz | Abdullah Avcı, özellikle Çaykur Rizespor’un Melnjak ve Samudio’dan oluşan sol kanadına dikkat çekti. Video analiz toplantısında sahaya yayılarak oynayan İsmail Kartal’ın takımının attığı yerini bulan uzun toplarının canlarını yakabileceğini söyledi. Gönül ve Caner’i sık orta açmayı deneyen Rizespor’un kanat oyuncularına karşı uyardı.

Avcı, takımının 3 eksiği konusunda uyarılar yaptı

3-0’lık Göztepe galibiyetine rağmen Abdullah Avcı, Çaykur Rizespor karşısında daha dikkatli olmaları konusunda oyuncularını uyardı... tecrübeli teknik adam, karşı takıma çok pozisyon verme konusunda zaaflarının devam ettiğini anlattı. Kanatlardan saldırılara karşı savunma konusunda Gönül ve Caner’i bir kez daha uyardı. Savunma oyuncularını ise ters çalımları olan oyuncuların savunulması konusunda uyardı.

Burak ve Dorukhan soyunma odasına indi

Beşiktaş sezonun ilk galibiyetini 3-0’la Göztepe karşısında alırken maçtan sonra soyunma odasına inen Burak Yılmaz, Dorukhan Toköz ve Umut Güner takımı kutladı. Burak ayrıca takımın ilk golünü atan Göztepe’nin direncini kıran genç yedeği Güven’le kısa bir süre konuştu. (Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder