Beşiktaş Kulübü'nden Gazişehir Gaziantep FK Kulübü'ne teşekkür! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Kulübü'nden Gazişehir Gaziantep FK Kulübü'ne teşekkür!

Share This

Beşiktaş'ın Süper Lig’in 4. haftasında 14 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de Kalyon Stadyumu’nda Gazişehir Gaziantep FK ile oynayacağı maçın Siyah Beyazlı taraftarlar için ayrılan biletleri, kısa sürede tükendi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada;

Futbol Takımımızın Süper Lig’in 4. haftasında 14 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de Kalyon Stadyumu’nda Gazişehir Gaziantep FK ile oynayacağı maçın taraftarlarımız için ayrılan biletleri, kısa sürede tükenmiştir.

Taraftarlarımıza Kalyon Stadyumu’nda daha fazla yer ayrılması amacıyla yapılan görüşmeler neticesinde Adil Sani Konukoğlu başkanlığında toplanan Gazişehir Gaziantep FK yönetim kurulu, taraftarlarımıza ek bilet satışı yapılması yönünde karar almıştır.

Taraftarlarımıza tahsis edilen 130 TL değerindeki ek biletlerin satışına bugün saat 20.00’de www.passo.com.tr adresinden başlanacağını duyurur, göstermiş oldukları nezaket ve ilgiden dolayı Gazişehir Gaziantep FK Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz.

Beşiktaş JK

(siyahlabeyaz)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder