Burak, hangi maça kadar yok! Güven Yalçın kararı... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın Başakşehir maçında sahada olacağı, Abdullah Avcı'nın o dönene kadar Güven Yalçın'a şans vermeye devam edeceği öğrenildi.


siyahlabeyaz | Ligin 4’üncü haftasında Gazişehir ile karşılaşacak Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'nın 11'i netleşiyor. Siyah-beyazlılarda yeni transfer Diaby takıma katıldı. Burak Yılmaz'ın ise ancak Başakşehir maçına yetişmesi bekleniyor.

Özel program eşliğinde hazırlıklarına devam eden tecrübeli golcünün, Gazişehir ve Bratislava maçlarında formasından uzak kalması bekleniyor. Beşiktaş’ta bir diğer sakat oyuncu  Oğuzhan'ın da, Gaziantep deplasmanında sahada olamayacağı gelen haberler arasında. Tedavisi süren  Atiba'nın durumunun ise iyiye gittiği öğrenildi.

Avcı, Burak gelene kadar Güven'i kullanacak

Beşiktaş yönetimi Diaby’yi forvet olarak aldı ama Abdullah Avcı, Afrikalı oyuncuyu ilk idmanlarda kanatlarda deniyor.

İşte Muhayer Oktay'ın UEFA kadrosu dışında kalma nedeni


Avcı’nın, Rizespor maçında tutuk olmasına rağmen Güven’e olan güvenini kaybetmediği, Burak Yılmaz dönere kadar genç oyuncuya şans vermeyi planladığı gelen bilgiler arasında. (Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder