Fikret Orman, Abdullah Avcı'dan rapor istedi! ''Siz hocayı hiç tanımamışsınız'' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fikret Orman, Abdullah Avcı'dan rapor istedi! ''Siz hocayı hiç tanımamışsınız''

Share This

Beşiktaş'ta Fikret Orman, Abdullah Avcı'dan rapor istedi. Bu rapor, Avcı'nın istifa söylentilerini ortaya çıkarsa da, hocanın yakın çevresi ''istifa'' haberlerini yalanladı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ta gündem Abdullah Avcı… Oynattığı kötü futbol. Takım üzerinde otorite kuramaması. Futbolcuları hakkında söyledikleri. Takımın disiplinsizliği.

Başkan Fikret Orman’ın, Avcı’dan bir rapor istediği ve “ne oluyor bu takıma?” diye sorduğu öğrenildi. Avcı’nın da raporunu gelecek hafta başında Başkan Orman’a suncağı bidirildi.



AVCI İSTİFA EDEBİLİR! “HOCAYI TANIMAMIŞSINIZ”

Orman’ın Avcı’dan rapor istediği ortamda, Beşiktaş camiasında bir dedikodu dolaşıyor… o da Avcı’nın Başakşehir maçında alınacak bir yenilgi sonrasında istifa edeceği. Avcı ya da yakın çevresi böyle bir iddia karşısında sessiz. Ancak Avcı’yı tanıyanlar bu iddiayı ortaya atanlara, “siz hocayı hiç tanımamışsınız. O böyle zamanlarda kaçacak adam değildir” diye tepki veriyorlar.

İşte Abdullah Avcı'nın savunma hattındaki yeni ikilisi...

(Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder