Fikret Orman'ın seçim hamlesi: Demirören! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman, istifa kararı almadı. Olağanüstü seçime giden Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın yeniden aday olmaya hazırlandığı iddia edildi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman’ın yaptığı açıklama “istifa” olarak algılandı… Ahmet Nur Çebi’den, Ethem Sancak’a Hürser Tekinoktay’a hatta Ali Gültiken’e kadar bazı isimler seçim için kolları sıvadı.

Ancak Orman’ın istifayla ilgili herhangi bir bildirimde bulunmadığı, görevi bırakmak değil daha güçlü bir yönetim kurulu kurarak yola devam istediği iddia edildi. Orman’ın bir ay gibi bir sürede sandığa giderek güvenoyu almak istediği de yine gelen bilgiler arasında.
Orman’ın Gazişehir maçından sonra “yoruldun. Dinlen. Serdal Adalı’ya görevi bırak” diyen isimleri listesinden çıkarak yeni ve yıpranmamış isimlerle yola devam edeceği bildirildi.

ORMAN’IN SEÇİN HAMLESİ DEMİRÖREN’İN İHRACI

Öte yandan Fikret Orman’ın güven oylamasında elini güçlendirmek için herkesi şaşırtacak bir hamle yapacağı iddia edildi. Orman’ın Yıldırım Demirören'in kulüpten ihraç edilmesi için ne gerekiyorsa yapacağı bildirildi. Kulübü zarar ettirdiği için aleyhine disiplin soruşturulması istenen Demirören’i ihraç etmesi durumunda taraftarın gözünde de puan kazanarak yoluna devam etmek istediği gelen bilgiler arasında.

ORMAN, KULÜPTEN TÜM ALACAKLARINI TAHSİL ETTİ

Bu arada yeniden kongreye gitmeye hazırlanan Orman’ın kulüpten tüm alacaklarını tahsil ettiği iddia edildi. 2017’de kulüpten 193 bin TL alacağı olan Orman, 2018 yılında 102 bin TL’lik tahsilat yaparak alacağını 91 bin TL’ye indirmişti. Gelen bilgilere göre Orman’ın son kalan 91 bin TL’lik alacağını da tahsil ettiğine herhangi bir alacağının kalmadığı bildirildi.

ORMAN ADAY OLURSA, ADALI VE GÜNER’İ ALMAYACAK

Orman’ın güven oylamasına gitmesi ve aday olması durumunda yeni yönetiminde Serdal Adalı ve Umut Güner gibi çok önemli iki isimle yola devam etmeyeceği ise ciddi olarak konuşulmaya başlandı. Orman’ın bu iki isimle teknik direktörden, transfere kadar pek çok konuda anlaşamadığı biliniyordu.

EN ÇOK ALACAĞI OLAN İSİM SERDAL ADALI

Ancak Orman’ın Güner ve Adalı’yı listesine almaması mali anlamda kendisini ciddi anlamda sıkıntıya sokacak gibi duruyor. Çünkü Serdal Adalı 7 milyon TL’lik alacağıyla kulüpten en fazla alacağı olan isim. Umut Güner’e ise kulübün 300 bin TL’ye yakın borcu bulunuyor. (Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder