Güray Vural: 'Güzel futbolumuz değil, Kayode konuşuldu!' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Güray Vural: 'Güzel futbolumuz değil, Kayode konuşuldu!'

Share This

Gazişehir Gaziantep'in tecrübeli futbolcusu Güray Vural, Beşiktaş maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Vural, "Tarihi fark olabilirdi. Kayode olayı bizim galibiyetimizin önüne geçti. 2 saatlik spor programlarında 1.5 saat Kayode konuşuldu keşke bizim güzel futbolumuz da konuşulsaydı" dedi.



'Çok iyi oynadık ve kazandık'

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Güray Vural, "O gün attığım goller büyük takımlara denk gelmiştir. Anadolu takımlarındayken büyük takımlara karşı oynayacağımız maçlara motivasyonumuz farklı oluyor. Beşiktaş'a karşı çok iyi oynadık ve kazandık. Rakibimiz karşısında çok pozisyon bulduk, daha da farklı olabilirdi, önemli olan kazanmamızdı." ifadelerini kullandı.

Sumudica sözleri

"Gazişehir'e transfer olmamda Sumudica'nın çok etkisi oldu. Sumudica gerçekten çok dürüst ve iyi bir insan. Kendisiyle daha önce Kayserispor'da da çalışmıştım, orada başarılı olmuştu inşallah burada da başarılı oluruz. Hocamızın birkaç tane sistemi var. Maça göre bir sistem belirliyor. Bu maça da üçlü savunmayla çıktık ve başarılı olduk. Fenerbahçe'ye karşı da başarılı olabilirdik fakat o gün takımızın hepsi ilk defa bir arada bir maça çıktı. Ben de ilk defa sol içte oynuyorum benim için sorun yok."



'Beşiktaş'taki sistem değişikliği takımı etkiliyor'

"Beşiktaş'la ilgili yorum yapmak bana düşmez ama sistem değişikliği olduğu için bu takımı etkiliyor. Bir anda sistem değişikliği zor. Başakşehir takımı da aynı problemleri yaşıyor. Bir kişi eksik, bir kişi fazla oynamamız çok önemli. Fakat kırmızı kartların bana göre hepsi doğruydu. Rakibimizin kırmızı kart görmesi 3. bölgede iyi olduğumuzu gösteriyor."

Rizespor maçı yorumu

"Rizespor İsmail Kartal ile çok iyi bir çıkış yakaladı. Rizespor deplasmanları her zaman zor geçer. Ben güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Günay Güvenç karakterli ve düzgün bir kaleci. İki ayağını da kullanabilen bir kaleci."

'Güzel futbolumuz değil, Kayode konuşuldu'

"Kayode konusunda TFF ile görüşülüp kulübümüze mutlaka yazı gelmiştir. Herhangi bir kulüp cezalı oyuncuyu zaten oynatmaz. Kayode bizim için çok önemli bir oyuncu. Rakibimizin böyle polemiklere girmemesi lazım.  Maçtan sonra spor programlarını izledim, Beşiktaş karşısında çok önemli bir galibiyet aldık ve tarihi fark olabilirdi. Kayode'nin olayı bizim galibiyetin önüne geçti. 2 saatlik spor programlarında 1.5 saat Kayode konuşuldu, keşke bizim güzel futbolumuz da konuşulsaydı."
(Ajansspor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder