Loris Karius : "Onlar Slovakya'nın en büyük takımı..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Loris Karius : "Onlar Slovakya'nın en büyük takımı..."

Share This

UEFA Avrupa Ligi K Grubu ilk karşılaşmasında deplasmanda Slovan Bratislava ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Loris Karius çarpıcı açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | UEFA Avrupa Ligi K Grubu ilk maçında karşılaşacakları Slovan Bratislava maçı öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulunan Alman kaleci Loris Karius, siyah beyazlılarla devam eden sözleşmesi hakkında merak edilenlere de cevap verdi.


"FAVORİ KELİMESİ BÜYÜK BİR KELİME"

"Favori kelimesini kullanmak bu maç için büyük kelime olur. Bu takıma karşı henüz maça çıkmadım. Bildiğim şey onların Slovakya'nın en büyük takımı oldukları. Çok büyük saygı duyuyoruz. Umudum şu ki, yarın akşam maç bittiğinde nasıl kazandığımızı konuşuruz."

"GEREKLİ HAZIRLIKLARI YAPTIM"

"En iyi oyunculara karşı oynamak benim için tercih edilebilir bir durum. Bu sizi farklı bir seviyeye getirir. Takım olarak savunmada önemli bir yol aldık. Son maçı saymıyorum, o maçta eksik kalmıştık. Bu maç için takımıma güveniyorum. Ben gerekli hazırlıklarımı yaptım.. Videolarla rakip oyuncuları inceliyorum."


"TÜM MOTİVASYONUM BEŞİKTAŞ'TA"

Alman file bekçisi, "Beşiktaş ile kontratının son yılına giriyorsun. Neler düşünüyorsun?" sorusuna ise, "Bu sezon henüz birkaç maç geride kaldı. Adrian iyi bir performans gösterdi dün. Benim tüm motivasyonum, yarınki maç ve sezonun geri kalanıyla ilgili." cevabını verdi.

siyahlabeyaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder