Sivasspor'dan Emre Kılınç açıklaması: "Haberler mantıksız, o zaman biz de Beşiktaş'ın tüm oyuncularına talibiz" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sivasspor'dan Emre Kılınç açıklaması: "Haberler mantıksız, o zaman biz de Beşiktaş'ın tüm oyuncularına talibiz"

Share This

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor’un İdari Menajeri Oray Baykal, gündemlerine yönelik değerlendirmelerde bulundu.


siyahlabeyaz | Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayın konuğu olan Baykal, transfer döneminde adı Beşiktaş ile anılan Emre Kılınç’ın geleceği hakkında da konuştu. Oray Baykal’ın açıklamaları şu şekilde:

Oray Baykal: “İyi bir oyuncu grubu oluşturduk”

Yeni kurulan bir takımız. Sezon sonu sözleşmesi biten çok oyuncumuz oldu. Bazı arkadaşlarla devam etmeme kararı aldık. Rıza Hoca ile transfer döneminde de çok çalıştık ve iyi oyuncular aldığımızı düşünüyorum. İyi bir oyuncu grubu oluşturuldu.

Oray Baykal: “Bu oyuncu grubuyla ligde başarılı olacağımıza inanıyorum”

Lige Beşiktaş galibiyetiyle başladık. Rizespor maçında istediğimizi alamadık ve kaybettik. Sonra da beraberlik aldık. Ortam oluşana kadar bu tarz kayıplar olur. Biz hocamıza çok inanıyoruz. Bu oyuncu grubuyla da başarılı olacağımıza inanıyorum. 3 sakat oyuncumuz var ama onların yerine oynayacak arkadaşlar da iyi oyuncular. Biz iyi bir takımız. İlerleyen dönemlerde daha çok puanlar alacağız. Buna inancımız tamdır.

“Anadolu takımlarının başarıları göz ardı edilmemeli”

Geçen sene çok enteresan bir lig oldu. Takımlar artık bence iyi oyunculara ve uygun maliyetlerle ulaşıyor. Eskisi kadar transfer hataları olmuyor. Büyük takımların yenilmesi, sadece büyük takımların eksisi gibi görünüyor. Pekiyi yenen takımların transfer politikaları neden pas geçiliyor? Bu bir haksızlık. Alanya’nın ortada 3 haftalık performansı var. Bence Anadolu takımlarının başarıları da göz ardı edilmemeli. Ülkemizin ekonomik durumu ortada. Herkes bence transferde dikkatli olup ona göre transfer yapıyor. Böyle devam edilmeli. İyi planlamalar yapılmalı.

“Emre Kılınç Sivasspor’da mutlu, transferle ilgili çıkan haberler mantıksız”

Emre Kılınç bizim için çok değerli bir oyuncu. Milli Takım’da da Şenol Güneş şans veriyor. Gurur duyuyoruz kendisiyle. Transfer dönemi kapandı. Sivasspor’un başarısı için Emre mücadele ediyor. Bu dönemde Emre Kılınç ile ilgili konuşulmasını doğru bulmuyorum. Sivasspor’da mutlu. O zaman ben de Beşiktaş’ın bütün oyuncularına talibim. Bunda bir mantık var mı? Herkes TFF’ye listesini verdi. Emre Kılınç, Sivasspor’da mutlu. Ocak ayı için iddialar olabilir ama o zaman Ocak ayında bakmak gerekiyor.

Sivasspor’un bu sezonki hedefleri neler?

Biz senelik planla gitmiyoruz. Genç ve yabancı oyunculara yatırım yapıyoruz. Yönetim kurulumuz altyapıya da inanılmaz yatırım yaptı. Biz daha uzun vadeli düşünüyoruz. İlk 6 içinde yer almak istiyoruz, Türkiye Kupası’nda başarılı olmak istiyoruz. Fakat; anlık başarılar bizim için bir şey ifade etmiyor. Uzun hedeflerimiz var. Bundan 3 yıl sonra Sivasspor nerede olur? Bu tarz çalışmalarımız var. Sportif başarının yanında uzun vadede neler yapabiliriz? Bunlara bakıyoruz. Bu sene olabildiğince yukarıda yer almak istiyoruz. Türkiye Kupası’nda da başarılı olmak istiyoruz.
(Ajansspor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder