Abdullah Avcı, Fatih Terim'e misliyle cevap verdi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş - Galatasaray derbisinde Abdullah Avcı ile Fatih Terim arasında yaşananlar dikkat çekti.


siyahlabeyaz | Fatih Terim’le Abdullah Avcı arasında Pazar akşam soğuk rüzgarlar esti... Abdullah Avcı geçen sezon Başakşehir’in başındayken TT Stadı'nda, Fatih Terim’in kendisine selam vermemesinin intikamını aldı. Terim’in ne elini sıktı, ne de selam verdi. Maçtan sonra da, ''ben geçen sene orada nasıl karşılandıysam, bu sene de öyle karşıladım'' diye açıkladı.

Abdullah Avcı, Fatih Terim'e patronun kim olduğunu gösterdi

"GALATASARAY'I YENMEDEN GİTMEM" DEMİŞTİ! ABDULLAH AVCI...


Abdullah Avcı, Pazar akşam Fatih Terim’e, ''patronun kim olduğunu'' gösterdi... Galatasaray’dan 7 km daha fazla koşan Beşiktaşlı oyuncular topu Galatasaray’a verdi. Yüzde yüzde 41.9 topla oynadı. Galatasaray 14/2 (2 isabetli şutta 77’de oyuna giren Adem’den geldi) isabetli şut şansı tanıdı. Nzonzi ve Lemina’nın kendi aralarında top dolaştırmasına izin verdi. Andone’un 6 kez kötü kontrol yapmasını sağlayıp sahadan sildi. Galatasaraylı oyuncuların 67 kez topu ileri vurmasını kenarda gülerek izledi. (Fotospor)

BEŞİKTAŞ  - GALATASARAY MAÇININ ÖYKÜSÜ 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder