Abdullah Avcı ilk kez bu kadar etkili konuştu - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Herkes derbiyi kaybetse Başkan Ahmet Nur Çebi’nin istifasını isteyeceğini söylediği Abdullah Avcı'nın derbide Fatih Terim’i taktik olarak çökertmesinin sırrını konuşuyor.


siyahlabeyaz | Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın maçtan önce yaptığı, ''size şimdiye kadar hiç, ‘aslanlarım, kaplanlarım’ demedim. Ben o tip bir teknik adam değilim. Bu maç bir derbi. Kazanılır da, kaybedilir de, ama Beşiktaş’ın oyuncusu olduğunuzu unutmayın. Kim olduğunuzu bu formayı neden giydiğinizi herkese gösterin'' konuşmasıyla futbolcuları ilk kez etkilediği bildirildi.

Ahmet Nur Çebi, kimseye Avcı'dan rol çaldırmadı

Ahmet Nur Çebi, Galatasaray derbisinde yenilseydi Abdullah Avcı’nın istifasını isteyeceğini açık açık ilan etmese de, ima etti… derbi kazanıldı. Çebi de Avcı’nın hakkını yemedi. Soyunma odasından yapılan paylaşımda Avcı öne çıkarıldı. Maçtan sonra da bizzat Çebi’nin isteğiyle kendisi dahil hiçbir yönetici ekranlara çıkıp açıklama yapmadı.

Abdullah Avcı'nın kafasındaki takım yavaş yavaş oturuyor

Abdullah Avcı yavaş yavaş takımı oturtuyor… tecrübeli teknik adama göre tek eksik N’Koudou. Fransız oyuncunun da takıma katılmasından sonra eksik kalmayacak. Solda Caner’le devam edecek, sağda ise N’Koudou’yu oynatacak. Roco ise formuyla sürekli sakatlanan Ruiz’i tehdit ediyor. Sezon başında gönderileceği iddia edilen Necip ise Avcı’nın jokeri. Umut ise dönse bile Burak Yılmaz’ın tehditi olacak.

Beşiktaş'ta prim gerçeği

Derbiden önce prim vadetmeyen Ahmet Nur Çebi, Galatasaray galibiyeti sonrası oyunculara, ''siz ben mutlu ettiniz ben de sizi mutlu edeceğim'' dedi. Başkan’ın Pazartesi günü itibariyle 8.5 milyon Euro’luk ödemeyi tek seferde yaptığı ve futbolcuların ceplerine uzun süre sonra toplu para girişi olduğu bildirildi. Bu parayı alan oyunculara, 'prim ayrı' mesajı da verildi.(Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder