Ahmet Nur Çebi : "Hocamızın görevi bırakması halinde Şenol Güneş..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ahmet Nur Çebi : "Hocamızın görevi bırakması halinde Şenol Güneş..."

Share This

20 Ekim Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulunda Beşiktaş başkanlığına aday olan isimlerden biri olan Ahmet Nur Çebi, herkesin merak ettiği konulardan teknik direktör değişikliği hakkında açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Ahmet Nur Çebi başkan seçilmesinin ardından olası bir teknik adam değişikliği ile ilgili merak edilenlere açıklık getirdi.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde A Milli Futbol Takım'ın son oynanan karşılaşmalar sonrası aldığı sonuçlar dolayısı ile mutluluk duyduğunu belirten Ahmet Nur Çebi, eğer ihtiyaç duyulması durumunda başarılı hocanın kapısını elbetteki çalacaklarını belirterek, şunları söyledi:


"Bir hocanın aidiyet duygusuyla hareket etmesinin, başarısının sırrı olacağını düşünüyorum. Hem orada hem burada olmaz. Böyle bir düşüncem yok. Hocamızın görevi bırakması halinde, Beşiktaş'ın bir ihtiyacı hasıl olursa, Şenol Güneş kapısı çalınmayı hak eden bir hocamızdır. Verdikleri ortada. İki tane harika şampiyonluk var. Kendisine milli takım ile başarılar diliyorum. Çok çok başarılı. Bizim için en az Beşiktaş kadar milli takımımız da önemli, çok kıymetli. Dünyanın her yerinde en iyi şekilde bizi temsil ediyor. Hocamızın milli takımda başarılı olması da beni gerçekten de mutlu ediyor." (Siyahlabeyaz)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder