Alanyaspor 12 kişi oynuyor... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Süper Lig'in 7. haftasında Vodafone Park'ta Alanyaspor ile karşı karşıya gelen Beşiktaş mücadelenin ilk yarısında gol bulamadı.


siyahlabeyaz | Wolveramphton karşılaşmasında son dakikalarda yenen golün ve kaybedilen 3 puanın ardından yüzünü lige çeviren siyah beyazlılarda Alanyaspor karşılaşması adeta çıkış maçı olarak görülüyordu.

Ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de puan kayıpları sonrası Alanyaspor karşısında alınacak galibiyet ile sıralamada yukarı çıkmak isteyen Beşiktaş bu anlamda son derece motive olarak sahaya çıktı.

Ancak karşılaşmanın ilk yarısına maçın hakemi Arda Kardeşler adeta damga vurdu.İlk dakikalarda Atiba'nın Baiano tarafından düşürülmesine sessiz kalan Kardeşler ilk yarıda Beşiktaş aleyhine çıkardığı 3 sarı kartın ikisinde kesinlikle haksız kararlar verdi. Burak Yılmaz'ın Ceyhun Gülselam ile girdiği kafa topu mücadelesi ve Jeremain Lens'in sağ kanatta yaşadığı pozisyonda hem kasıt hemde pozisyonun şiddeti açısından kart gösterilmesi son derece yanlıştı.

Victor Ruiz'in 37. dakikasında ise orta sahada rakibine yatarak yaptığı müdahale doğru olarak sarı kart gerektirirdi. Maç içerisinde zaman zaman N'koudou ile Baiano arasında yaşananalar da ise Arda Kardeşler çoğu müdahaleleri es geçti. Kardeşler ayrıca maçı soğutan ve sürekli yerde yatan Alanyaspor'lu futbolcuları görmezden geldi. (Siyahlabeyaz)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder