Aleksandar Mitrovic'ten esprili Ljajic yorumu! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Aleksandar Mitrovic'ten esprili Ljajic yorumu!

Share This

Pazar akşamı oynanan EURO 2020 Elemeleri Gruplarında, Sırbistan'ın Litvanya'yı 2-1 yendiği maç sonrası Aleksandar Mitrovic açıklamarda bulundu.


siyahlabeyaz | Mitrovic gazetecilere verdiği demeçte, "3 Puan almamız önemliydi. Şimdi devam etmeliyiz. Bir gol daha atabilirdik. Kulüplerimize güzel bir galibiyet ve 3 puanla dönüyoruz. dedi.
Yedikleri gol hakkında ise Mitrovic, "Maçın son anlarında konsantrasyonumuzu kaybettik ve maçtan düştük. Tehlikeli olmalarına izin verdik. Maçı daha erken bitirebilirdik" yorumunda bulundu.

"BİRBİRİMİZİ UZUN ZAMANDIR TANIYORUZ"

Aleksandar Mitrovic attığı her iki golünde asistini yapan Beşiktaş oyuncusu Adem Ljajic için, "Ljacic'e bana gol attırma şansını verdim.(gülerek) Şaka yapıyorum, kendisi çok iyi 2 asist yaptı. Birbirimizi uzun süredir tanıyoruz. Birlikte çok kez oynadık. Bizim için basit ve sıradandı. İki golünde sırrı, Ljajic'in nereye hareketleneceğimi biliyor olmasıydı, ben de onun topu nereye atacağını biliyordum. Kolay 2 goldü" diyerek röportajını sonlandırdı.

Sırbistan EURO 2020 B grubunda Portekiz'in 1 puan arkasında 3. sırada bulunuyor. (Sporx)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder