Aras Özbiliz: "Beşiktaş'ta asıl mesele başkan değil, hocaydı" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Aras Özbiliz: "Beşiktaş'ta asıl mesele başkan değil, hocaydı"

Share This

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon sözleşmesini feshettiği Aras Özbiliz, Rusya basınına açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta çok fazla forma şansı bulamayan Ermeni futbolcu, Şenol Güneş'i eleştirdi.

Aras'ın yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Beşiktaş'ta yalnızca 5 maça çıkabildim. Daha ne diyebilirim ki? O dönem Spartak Moskova'da kalmamın mümkün olduğunu mu düşünüyorsunuz? Hayır, çünkü Sergey Rodionov açıkça kulübün bana ihtiyacı olmadığını söylemişti. Sakatlıktan iyi dönüp 9-10 maç oynamama rağmen böyle bir geri dönüş almak beni çok şaşırtmıştı. Bana kulüpte kalırsam genç takımla birlikte oynayacağımı söyledi. Bilmiyorum, belki de tüm mesele parasaldı."

"Sorun başkanda değil hocadaydı"

O sırada Beşiktaş beni istiyordu. Böyle bir durumda ne yaparsınız? Elbette sizi reddeden bir kulüpte kalmazsınız. Ben de ayrılmaya karar verdim. Pek çok defa Spartak'ta kalsam ne olurdu diye düşündüm. Ancak Fikret Orman beni bekliyordu. Ancak asıl mesele başkan değil, teknik direktördü. Hoca, benimle ne yapacağını bilmiyordu ve diğer futbolcuları oynatıyordu. Neden böyle olduğunu bilmiyorum." (Fanatik)

Beşiktaş'ın kasasından 23 milyon TL çıkmıştı

Beşiktaş, Aras Özbiliz'i Spartak Moskova'dan 1.3 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer etmişti. Siyah-beyazlı ekip Aras'ın sözleşmesini feshetmek için futbolcuya 2 milyon 250 bin Euro fesih bedeli ödemişti.

Beşiktaş'ın, Aras Özbiliz için toplam 23 milyon TL çıkmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder