"Beşiktaş camiasının tüm akil kişileri ve önde gelenleri bir araya gelmeli" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Beşiktaş camiasının tüm akil kişileri ve önde gelenleri bir araya gelmeli"

Share This

Beşiktaş Kulübü eski Asbaşkanı Levent Erdoğan, 20 Ekim'deki seçimi değerlendirdi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş Kulübü eski Asbaşkanı Levent Erdoğan 20 Ekimde yapılacak olağanüstü seçim kongresi için değerlendirmede bulundu.

İŞTE AÇIKLAMALAR;
Beşiktaş altından kalkılmayacak borç yükü altında, söylenenlere göre 3,5 milyar TL borcu var. Bu borcunda yıllık 350-400 milyon TL ye yakın faizi var. Bu ayın sonuna kadar yaklaşık 100 milyon TL ve yıl sonuna kadar da 400 milyon TL zorunlu ödeme yapılması gerektiği söyleniyor.

Kulüp gelirleri 2024 – 2025 yıllarına kadar temlik edilmiş durumda , yani kulübün ciddi anlamda bir gelirinin de olmayacağı ortada. 

Kulübün borç içinde olduğu, kişilerce ve bundan önceki Divan Kurulunca defalarca ikaz edilmiş olmasına rağmen , bu haklı uyarıları yapan kişiler suçlanmış ve bu konuda açıklamada bulunan bundan önceki Divan Kurulu Başkanı borçları açıkladı diye Divan Kurulu Başkanlığından ve belli bir sürede klüp faaliyetlerine iştirakten men edilmiştir.

Beşiktaşın sahipsiz kalmaması için başkan adaylığına talip ve bunu başaracak Başkan adaylarını kutluyoruz.


Ancak sayın başkan adaylarından hiçbirisi göreve geldiklerinde uygulayacakları projelerinden bahsetmedikleri gibi, altından kalkılmayacak olan borç ve faizlerin nasıl ödeneceği hususunda ve klüp faaliyetlerine ne şekilde devam edeceklerini merakla bekliyoruz.

Şimdi ne yapmalı?
Beşiktaş camiasında tüm akil kişilerin ve önde gelenlerinin bir araya gelerek çözüm üretmeleri,
Bu konuda klüpleri borç batağına sokan yabancı futbolcu transfer sayısının azaltılması,
Klüpler yasasının derhal çıkarılıp uygulanması, ayriyeten Beşiktaş camiasında Beşiktaş'a hizmet etmiş emektar ve başarılı futbolcularını göreve getirilmesi gerekir.
(ortacizgi.com)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder