Beşiktaş , Aboubakar transferini doğruladı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş , Aboubakar transferini doğruladı!

Share This

Beşiktaş'ta eski golcüsü Vincent Aboubakar'la resmen ilgileniyor. Siyah Beyazlılar'ın futbol direktörü Ali Naibi, Portekiz basınına verdiği demeçte Kamerunlu oyuncuyu transfer etmek istediklerini doğruladı.


siyahlabeyaz | Bir önceki yıl Tondela'yla oynanan lig maçında sol diz ön çapraz ve iç yan bağlarını koparan Vincent Aboubakar, bu sezon Porto'da yalnızca 2 maçta forma şansı bulabilmişti. B takımına kadar düşen Kamerunlu santrforun geçtiğimiz günlerde iznini geçirmek için İstanbul'a gelmesi, eski takımı Beşiktaş'a geri döneceğine yönelik iddiaları yeniden alevlendirmişti.


Portekiz basını ise bugün konuyla ilgili olarak Siyah Beyazlılar'ı son derece heyecanlandıracak bir habere yer verdi. Ülkede yayım yapan A Bola gazetesi, ön sayfasından "Beşiktaş, Aboubakar'dan vazgeçmiyor" başlığıyla duyurduğu haberinde "Türk kulübünün sportif direktörü, golcü oyuncuyla ilgilendiklerini garanti etti." ifadelerini kullandı.


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da yaz transfer döneminin bitiminin ardından yaptığı bir açıklamada 27 yaşındaki golcü oyuncuyu kadrolarına katmak istediklerini söylerken "MR sonuçlarını istedik, göndermediler. Aboubakar gelmek için '500 bin Euro daha fazla alırım.' dedi. Taraftarımızın duygusal bağı var ama oyuncudan da aynı şeyi bekliyorduk. Bu zihniyetle Beşiktaş'a gelmesini doğru bulmadık." ifadelerini kullanmıştı.(Fanatik)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder