Beşiktaş - Galatasaray CANLI - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net
beşiktaş galatasaray canlı anlatım
Beşiktaş Galatasaray canlı izle

Süper Lig'in 9. haftasında kendi evi ve seyircisi önünde Vodafone Park'ta ağırlayacak olan Beşiktaş, Galatasaray canlı karşılaşması siyahlabeyaz'da. Beşiktaş Galatasaray canlı detaylara ulaşmak için sayfamızı takip edebilirsiniz. İşte Beşiktaş Galatasaray canlı...


siyahlabeyaz | Beşiktaş Galatasaray arasında bu akşam oynanacak olan mücadelenin canlı anlatımı sizlerle olacak. Sayfayı sürekli olarak yenilemeyi unutmayın.

Beşiktaş Galatasaray canlı anlatım.

346. kez birbiri ile karşılaşacak olan Beşiktaş ve Galatasaray, galibiyet için sahada olacak. Ligde yapılan 122 karşılaşmada toplamda olduğu gibi sarı-kırmızılı takımın üstünlüğü devam etsede iki takımın ligde karşı karşıya geldiği karşılaşmalarda sarı kırmızılılar tam 45, siyah beyazlılar ise 35 kez sahadan galip ayrıldı.

95 yıllık rekabette Galatasaray'ın Beşiktaş'a karşı galibiyetlerde 122-110, gol sayılarında da 484-452 üstünlüğü var.

İki takım arasında oynanan son 10 resmi maçta Beşiktaş'ın galibiyet sayısı bakımından üstünlüğü bulunuyor. Siyah-beyazlı ekip, söz konusu 10 karşılaşmada 5 kez kazandı, Galatasaray 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. İki takım arasındaki 2 karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı.

Söz konusu maçlarda siyah-beyazlı ekip 11 gol atarken, Galatasaray 10 kez fileleri havalandırdı..

Beşiktaş Galatasaray canlı izle

Derbi 27 Ekim Pazar günü (bugün) Vodafone Park'ta 19.00'da oynanacak..Beşiktaş Galatasaray canlı olarak beIN Sports'tan naklen yayınlanacak. Beşiktaş Galatasaray canlı anlatım ve canlı detaylar siyahlabeyaz sayfasında olacak. (Siyahlabeyaz)

Beşiktaş Galatasaray maçı nasıl canlı izlenir? İşte maç linki...

Beşiktaş Galatasaray maçı Bein Sports 1'den yayınlanacak. Maçı canlı izlemek için Digitürk abonesi olmanız gerekmektedir.

Beşiktaş Galatasaray Bein Sports 1 canlı izle

Beşiktaş Galatasaray maçı canlı izle WEBSPOR şifresiz bedava

TFF Süper Lig’in 9. haftasında derbide Galatasaray, Beşiktaş’ın konuğu. Taraftarlar ise maçı canlı izlemek istiyor. Peki BJK GS Webspor maçı canlı şifresiz yayınlıyor mu? İşte detaylar…

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI WEBSPOR HD CANLI İZLE


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder