Beşiktaş, Süper Lig rekorunu egale etti! İşte karşılaşmadan yansıyanlar... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, Süper Lig rekorunu egale etti! İşte karşılaşmadan yansıyanlar...

Share This

Beşiktaş - Aytemiz Alanyaspor maçının ardından ortaya çıkan istatistikler dikkat çekti. Beşiktaş, iç sahada gol atma serisi ile Süper Lig tarihindeki rekorunu egale etti.

siyahlabeyaz | Beşiktaş, Süper Lig'in 7. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti. Abdullah Avcı yönetiminde kötü gidişata dur diyen Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybettiği haftada lideri yenmeyi başardı. Beşiktaş - Aytemiz Alanyaspor maçının detayları dikkat çekti.

Beşiktaş - Aytemiz Alanyaspor maçı istatistikleri

Lider Alanyaspor bu sezon ilk yenilgisini Beşiktaş'tan aldı. Fenerbahçe galibiyetinden sonra üst üste 3. maçını da kazamayan Aytemiz Alanyaspor, bu sefer sahadan puansız ayrıldı. Son yenilgisini Beşiktaş'tan alan Aytemiz Alanyaspor, ligde 8 maç sonra yeniden Beşiktaş'a kaybetti. Aytemiz Alanyaspor, 13 Mayıs 2019'da oynanan Beşiktaş maçından bu yana yenilgi yüzü görmemişti.


BEŞİKTAŞ 6 MAÇ SONRA KAZANDI

Beşiktaş yeni sezonda 6 maçlık galibiyet hasretine son vererek Aytemiz Alanyaspor'u devirdi. Beşiktaş sırasıyla Rizespor, Gazişehir, Slovan Bratislava, Başakşehir, Trabzonspor ve Wolves maçlarını kazanamamıştı.


BEŞİKTAŞ'TAN ALTIN DEĞERİNDE GALİBİYET

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın galibiyet alamadığı haftada kazanan eşiktaş'ın rakipleriyle arasındaki puan farkı eridi. Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile arasında 3, Galatasaray ile arasında ise 2 puan fark var.


BEŞİKTAŞ TARİHİ REKORUNU EGALE ETTİ

Opta rakamlarında Süper Lig'de iç sahada 32 maçtır rakiplerine gol atan Beşiktaş, tarihinin en uzun serisini egale etti. 79 gole imza atan siyah beyazlılar, 2015 ile 2017 yılları arasında yine 32 maç üst üste rakip fileleri iç sahada havalandırmıştı. (Futbol Arena)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder