Beşiktaş'tan Galatasaray derbisi öncesi prim kararı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'tan Galatasaray derbisi öncesi prim kararı

Share This

Beşiktaş'ta, Galatasaray derbisi öncesinde hazırlıklar devam ederken yeni yönetim bir yandan mali tabloyu düzeltmeye çalışıyor. Öte yandan Başkan Ahmet Nur Çebi, derbide galibiyet halinde futbolculara özel prim verilmesi kararı aldı. 

siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta yeni başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim göreve hızlı başladı. Öncelikli olarak mali tabloyu düzeltmek için kolları sıvayan yeni yönetim bir yandan futbolcu ve personel maaşlarını da ödedi.

Hafta sonu derbide Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta yönetim futbolculara özel prim verme kararı aldı. beIN Sports'un haberine göre, Braga mağlubiyetinin ardından Beşiktaş'ta gözler derbiye çevrilirken yeni yönetim futbolculara galibiyet halinde özel prim verme kararı aldı.

FUTBOLCU VE PERSONEL ÖDEMELERİ TAMAM

Beşiktaş yönetimi derbi öncesi futbolcu ve personelin ödemelerini de yaparken, Asbaşkan Emre Kocadağ ve Erdal Torunoğulları da futbol takımıyla derbi öncesinde yakından ilgileniyor.

Beşiktaş - Galatasaray derbisi ne zaman, saat kaçta?
Süper Lig 9. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında Vodafone Park'ta oynanacak olan derbi maçı 27 Ekim Pazar günü saat 19:00'da başlayacak. (Futbol Arena)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder