Beşiktaş'tan gidenler bir bir topun ağzında. "Şut çekmekte bile zorlanıyor!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'tan gidenler bir bir topun ağzında. "Şut çekmekte bile zorlanıyor!"

Share This

Beşiktaş'ta yaşadığı kriz sonrası Galatasaray'ın umut bağlayarak transfer ettiği Hollandalı yıldız Ryan Babel, Süper Ligin ilk 3 maçından sonra büyük düşüş yaşadı. Babel, bu süreçte neredeyse şut bile atamadı.


siyahlabeyaz | Galatasaray’da yaşanan ciddi iletişimsizlik ilk olarak Cumartesi gecesi Gençlerbirliği karşısında bir kez daha kendini gösterdi…

Fotospor'un haberine göre Terim, sakatlığı olduğunu düşünerek önce Feghouli'yi çıkardı. Cezayirli çıkınca ‘sakat değilim' dedi. Bunun üzerine Terim, doktor Yener İnce'ye sinirlendi. Feghouli de  direkt soyunma odasına gitti. Ancak İnce’nin Feghouli için  ‘oynayabilir' işareti yedek kulübesinde ‘sakatlığı var’ diye algılandı.

Terim maçtan sonra Levent Şahin ve Yener İnce’yi bu değişiklik yüzünden sorguladı. Tecrübeli teknik adam, yokluğunda takımın başında yer alan ve yoğun eleştiri alan Levent Şahin’e, “dikkat etmiyorsun. Kendini düzeltmiyorsun” tepkisi verdiği bildirildi.


TERİM’İN BAHSETTİĞİ İSİM FEGHOULI DEĞİL BABEL İDDİASI

Bu arada Terim’in, “ben Salı günü oynadım, yorgunum' diyorsan gelip söylersin. Çıktıktan sonra kimsenin böyle davranmaya hakkı yok” sözlerini Feghouli için kullandığı iddia edilmiş. ancak tecrübeli teknik adamın bu sözleriyle geride kalan 10 maçın tamamında forma verdiği Ryan Babel’i işaret ettiği anlaşılmıştı.

İŞTE TOLGAY ARSLAN'IN YENİ ADRESİ...


Hollandalı oyuncunun düşük performansı ve isteneni bir türlü verememesi nedeni ile teknik ekip tarafından dikkatinin çekileceği öğrenildiği.


Skora etki etmesi beklenen Babel'in, gol bulamamasının yanı sıra kaleye isabetli şut bile çekmekte de zorluk yaşadığı gözlendi. Trtspor'un verdiği istatistiklere göre hücum hattının organizatörlerden biri olması beklenen Babel, gol atamamasının yanı sıra yaptığı top kayıplarıyla da dikkat çekti. Hollandalı futbolcu, maç başına 12.7 top kaybıyla oynadı.

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Babel ayrıca, takım arkadaşlarını pozisyona sokma konusunda da başarılı olamadı. Hollandalı oyuncu, maç başına 0.1 başarılı orta yaptı. Babel'in ortalarının sadece yüzde 14'ü takım arkadaşlarıyla buluştu. Maç başına 28.3 başarılı pas yapan Babel'in bu paslarının 8.1'i ise kendi yarı sahasında gerçekleşti.

 (Siyahlabeyaz)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder