Bir tek o imzalamadı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Göreve gelir gelmez futbolcular, teknik ekip ve kulüp personelinin alacaklarının bir bölümünü ödeyen, bir bölümünü de yeniden yapılandıran Ahmet Nur Çebi ve yönetimi, Domagoj Vida'da büyük bir kriz yaşadı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta uzun süredir maaşların ödenmediği biliniyordu. Göreve yeni gelen Ahmet Nur Çebi ve yönetimi de ilk iş olarak bu konuya el attı ve oyuncular, teknik ekip ve personelin borçlarının bir kısmını ödedi.
Milliyet gazetesinin haberine göre ise Vida, tüm ödemeleri yapılmasına rağmen eski yönetim tarafından kendisine verilen sözlerin tutulması nedeniyle UEFA'ya gönderilmesi gereken borçsuzluk kağıdına imza atmadı.

Yönetimin, kısa vadede sözleşmedeki rakamlar haricinde herhangi bir bonus ödemesi yapılmayacağını Hırvat yıldıza aktardığı ve Vida'nın bunun üzerine borçsuzluk kağıdına imza atmadığı kaydedildi.

Ancak yönetim sözleşme gereği tüm ödemeleri yaptığı için rahat. UEFA'nın bu konuda bir sorun çıkarması beklenmiyor.

Öte yandan yeni yönetim, diğer kulüplere olan bonservis borçlarının da bir kısmını ödedi. Valencia, Torino, Liverpool ve Fortuna Düsseldorf ile herhangi bir sorun kalmadı.

Tüm bu ödemelerin yeni yönetimin kendi arasında oluşturduğu para havuzundan yapıldığı, uzun vadede mali sorunları aşmak için yeni projeler geliştirileceği belirtiliyor.

Bu yönde çeşitli finans kuruluşlarıyla masaya oturulacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder