Cenk Tosun'dan flaş paylaşım! "Dönüyorum" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Son dönemde Ocak ayı transfer listesinin en başında ismi geçtiği iddia edilen siyah beyazlıların eski futbolcusu Cenk Tosun sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın son dönemdeki en iyi forvetleri arasında da gösterilen Cenk Tosun, Fikret Orman döneminde rekor bir transfer ücreti ile İngiltere Premier Ligi takımlarından Everton'un yolunu tutmuştu.

Gösterdiği yüksek performans ve özellikle UEFA Şampiyonlar Ligi'nde siyah beyazlı forma ile bulduğu goller sonrasında mavi beyazlı takıma transfer olan milli yıldız bekleneni verememişti.

Ahmet Nur Çebi'nin listesine girdi

Hafta sonu gerçekleşen ve Ahmet Nur Çebi'nin tarihi bir fark ile Beşiktaş kulübünün 34. başkanlığı kazanmasının ardından Ocak ayı ara transfer döneminin isimlerinin de yavaş yavaş şekillenmeye başladığı iddia edilmişti. Bu isimlerden biri olan Cenk Tosun ise sosyal medya hesabından flaş bir paylaşıma imza attı.


Dönüyorum

Cenk Tosun "Az kaldı, dönüyorum!" başlıklı bir gönderiyi hayranları ile paylaştı. Bir saat içerisinde 40binin üzerinde beğeni alan paylaşımı Beşiktaş'lı taraftarları heyecanlandırdı.

İşte Cenk Tosun'un o paylaşımı:
(Siyahlabeyaz)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder