Derbinin hakemi hakkında: Plansızlık var! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş - Galatasaray derbisi Süper Lig'in 9. haftasında heyecanla beklenen karşılaşmaların başında geliyor. 


siyahlabeyaz | Dev derbide düdük çalacak hakem de belli oldu... Vodafone Park'ta 27 Ekim Pazar günü saat 19:00'da oynanacak derbiyi hakem Mete Kalkavan ve ekibi yönetecek. Fanatik Gazetesi hakem yorumcusu Deniz Çoban, Mete Kalkavan'ın derbiye atanmasının ardından Fanatik TV'ye değerlendirmelerde bulundu.
Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş - Galatasaray derbisi oynanacak. Dev derbide düdük çalacak hakem de belli oldu...

Vodafone Park'ta 27 Ekim Pazar günü saat 19:00'da oynanacak derbiyi hakem Mete Kalkavan ve ekibi yönetecek.

Fanatik Gazetesi hakem yorumcusu Deniz Çoban, Mete Kalkavan'ın derbiye atanmasının ardından Fanatik TV'ye değerlendirmelerde bulundu.


Mete Kalkavan'ın son maçını 15 Eylül'de yönettiğini ifade eden Deniz Çoban, "Mete Kalkavan geçmişte de derbi maçları yönetmiştir. Bu derbinin de altından kalkabilecek bilgi, birikim ve deneyime sahiptir. Mete Kalkavan bu maça çıkarken 42 gündür düdük çalmamış olacak. 42 gündür maç yönetmeyen Mete Kalkavan'ı derbiye atamak plansızlıktır" dedi.(Fanatik)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder