En konuşulan konu! Abdullah Avcı'nın yerine Sergen - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

En konuşulan konu! Abdullah Avcı'nın yerine Sergen

Share This

Beşiktaş kongre üyelerinde yeni teknik direktörün Sergen Yalçın olacağı fikri hakimdi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’da başkan seçilen Ahmet Nur Çebi, seçim sürecinde Abdullah Avcı ile devam edeceklerini açıklamış ancak bir noktaya dikkat çekmişti. “Gerekirse istifa eder…” Pazar günü yapılan Kongre’nin gündem maddelerinden birisi ise gelecek hafta sonunda Vodafone Park’ta oynanacak G.Saray maçıydı. Oy atmaya gelen neredeyse tüm Kongre üyelerinin fikrine göre derbi Avcı için hayati öneme sahip. Çebi’nin, G.Saray karşısında alınacak bir yenilgiyi asla kabul etmeyeceği ve Avcı’yı istifaya davet edeceğini iddia edenler çoğunlukta oldu.


KONGRE’NİN BİR BAŞKA GÜNDEMİ SERGEN YALÇIN OLDU

Avcı’yla ilgili bu konuşmalar yapılırken pek çok Kongre üyesi Beşiktaş’ın yeni teknik direktörünün Sergen Yalçın olacağı fikrinde birleşmiş durumda… pek çok Kongre üyesi Çebi’nin, Avcı ile devam etmeyeceğini iddia ederken, pek çoğu ise Sergen Yalçın yarın olmasa da devre arasında, devre arasında olmasa da sezon sonunda kesinlikle Beşiktaş’ın başında olacağını iddia etti. (Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder