Erman Toroğlu'ndan şaşırtan açıklamalar : "Yabancı oyunculara bahşiş gibi ücret veriyorlarmış. Boyd..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Erman Toroğlu'ndan şaşırtan açıklamalar : "Yabancı oyunculara bahşiş gibi ücret veriyorlarmış. Boyd..."

Share This

Ünlü yorumcu ve eski hakem Erman Toroğlu, Ankaragücü - Beşiktaş maçını değerlendirdi.


siyahlabeyaz | A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında konuşan Erman Toroğlu'nun sözlerinden önemli satır başları şu şekilde:

İlk yarı değerlendirmesi

Ankaragücü çok çalışıyor, çok koşuyor ama organize değiller, dağınıklar. Çok enerji sarf ediyorlar. Beşiktaş, aynı enerjiyi sarf etse maçın rengi değişmişti. Beşiktaş aynı enerjiyi sarf etmiyor ama daha iyi yerde duruyor ve topu daha iyi koşturuyor. Koşan takım Ankaragücü, topu koşturan takım Beşiktaş. Tuhaf bir maç. Golü atan kazanır mı, yoksa oyuncu atılır mı Ankaragücü'nden. Çünkü, sert oynuyorlar. Beşiktaş'ta da buna uyan oyuncular var. Beşiktaş'ta yeni gelecek yönetimin işi Abdullah Avcı olmamalı. En azından devre arasına kadar Abdullah Avcı ile gidilmeli. Abdullah Avcı'ya kesinlikle zaman tanınmalı.

Abdullah Avcı son zamanlarda Şenol Güneş'e hata yaptı. Şenol Güneş elini uzattı, doğru da yaptı. Beşiktaş camiası Abdullah Avcı'ya sabredebilse iyi seçim. Beşiktaş'ın bu kadrosu şampiyon olamaz. Fakat şampiyonluğu sonuna kadar kovalar. Beşiktaş'ın feda dönemi gibi bir dönemi yaşaması lazım. Burada da doğru seçim Abdullah Avcı. Beşiktaş, Şenol Güneş için bir şanstı. Şenol Güneş'te bu şansı iyi değerlendirdi. Beşiktaş'ta seçim süreci futbolcuları olumlu etkiler. Çünkü futbolcu yeni gelecek yönetimin ücretini vereceğini bilir.

Maç sonu değerlendirmesi

Beşiktaş'a Diego Simeone'yi getir başarılı olamaz. Beşiktaş'ta bu şartlarda kimse başarılı olamaz. Aşçının alacağı var, çaycının alacağı var, topçunun alacağı var. Yabancı futbolculara bahşiş veriyorlarmış Abdullah Avcı şu anda Beşiktaş için şans. Abdullah Avcı ilk kazığı Fikret Orman'dan yedi. Düşünsene beni getiren adam gidiyor. Beşiktaş'ta yabancı oyunculara bahşiş gibi ücret veriyorlarmış. Beşiktaş'ta Boyd para istiyormuş, para veren yokmuş. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder