FLAŞ | Cenk Tosun, Beşiktaş'a transfer olacak mı? Babasından açıklama - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

FLAŞ | Cenk Tosun, Beşiktaş'a transfer olacak mı? Babasından açıklama

Share This

Everton forması giyen ve Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Cenk Tosun'un yeniden Türkiye'ye dönüp dönmeyeceği merak ediliyor.


siyahlabeyaz | İngiltere Premier Lig'de Everton forması giyen Cenk Tosun ile ilgili Beşiktaş iddiaları ortaya atıldı. Siyah beyazlılarda göreve gelen Ahmet Nur Çebi'nin devre arasında milli futbolcuyu kiralık olarak yeniden takıma kazandırmak istediği öne sürüldü. Spor yorumcusu Fatih Doğan, Cenk Tosun'un babası Şenol Tosun ile aralarında geçen konuşmayı paylaştı.

Beşiktaş Haberleri: Cenk Tosun, Beşiktaş'a dönecek mi?

TRT Spor'da konuşan gazeteci Fatih Doğan, Fikret Orman'ın sezon başında Cenk Tosun için girişimde bulunduğunu ancak oyuncunun dönmeyi düşünmediği yönünde yanıt verdiğini belirterek, "Fikret Orman, Cenk Tosun ile görüştü. Almanya ve İspanya'dan da teklif olduğu için kabul etmemişlerdi. Cenk'in niyeti Türkiye'ye dönmek değil. Niyeti olsa zaten döner. Geçenlerde babasıyla görüştüm. Şenol Tosun, "Oğlum kariyerine İngiltere'de devam edecek. Eğer olmazsa Almanya ve İspanya'da devam edecek. Türkiye'den teklifler var ama dönmeyi düşünmüyor" dedi" ifadelerini kullandı.

Cenk Tosun, Everton'da kaç maçta oynadı?

Geçtiğimiz yıl 22,5 milon euro karşılığında Everton'a transfer olan Cenk Tosun, bu sezon sadece 1 lig maçında 35 dakika forma giyebildi. Everton ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki golcü, Premier Lig'de şimdiye kadar 40 maça çıktı ve 8 gol, 3 asistlik performans sergiledi. (Futbol Arena)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder