Mustafa Denizli'nin derbi tahmini! "Beraberlik kokuyor ama Beşiktaş..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Mustafa Denizli'nin derbi tahmini! "Beraberlik kokuyor ama Beşiktaş..."

Share This

İran'da Tractor takımını çalıştıran teknik direktör Mustafa Denizli, Beşiktaş - Galatasaray derbisiyle ilgili görüşlerini paylaştı.


siyahlabeyaz | Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbiyle ilgili Mustafa Denizli değerlendirmelerde bulundu. Her iki takımda da teknik direktörlük yapmış tecrübeli çalıştırıcı, Beşiktaş'ın bu maçta şahlanabileceğini belirtirken, Galatasaray için beraberliğin kazanç olacağını dile getirdi. Mustafa Denizli'nin Yeni Asır Gazetesi'ne yaptığı değerlendirme:


"BEŞİKTAŞ ŞAHLANMA YAŞAYABİLİR"

"Beşiktaş'ta Burak, Gökhan, N'koudou, Victor Ruiz, Douglas, Diaby gibi isimlerin sakatlığı önemli ama kulübün bir kongre yaşaması ve Ahmet Nur Çebi'nin başkanlığa gelmesiyle camia bir şahlanma yaşayabilir. Yani derbi değişik bir atmosferde oynanabilir."


"BERABERLİK KOKUYOR"

"Ama bana kalırsa Galatasaray- Fenerbahçe derbisinde olduğu gibi beraberlik kokuyor. Niye? Çünkü hangi takım kaybederse zirve yarışında hayli geri kalır. Bu nedenle kontrollü futbol oynayacaklar, öncelikle yenilmemek isteyecekler. Ama puan Galatasaray'a daha çok yarar. Beşiktaş ise kesinlikle kazanmak zorunda" (Futbol Arena)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder